Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Νέα / Μία Ελληνίδα Κατακτά Την Αυστραλία


Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στη Μελβούρνη, έγινε η παρουσίαση μιας ακόμα Ελληνικής μπύρας που φιλοδοξεί να κατακτήσει την Αυστραλιανή αγορά. Πρόκειται για την Craft, την πρώτη μικροζυθοποιία της Ελλάδας.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Η SABMiller "Ρυθμιστής" Της Ανατολικής Αφρικής


Η SABMiller ανακοίνωσε ότι οι εταιρίες του ομίλου, SABMiller Africa BV και η Tanzania Breweries Ltd., συμφώνησαν σε φιλικό διακανονισμό της διαφοράς τους με την East African Breweries Ltd., μέλος του ομίλου της Diageo plc, σχετικά με την αγορά μπύρας της Τανζανίας.

Η Tanzania Breweries Ltd. θα σταματήσει την παρασκευή και διανομή των σημάτων της East African Breweries Ltd. στην Τανζανία μετά από μια μεταβατική περίοδο. Οι Tanzania Breweries Ltd. και SABMiller International BV, θα συνεχίσουν να παράγουν και να διανέμουν τις ετικέτες τους στην Κένυα.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Πασχαλινή Μπύρα Από Τη Mikkeller


H Πασχαλινή έκδοση της Mikkeller, "Mikkeller Hoppy Easter", είναι έτοιμη προς πώληση. Η "Hoppy Easter" είναι IPA με 6.6% αλκοόλ και παράγεται από Αμερικάνικο πικρό και Γερμανικό αρωματικό λυκίσκο. Δροσερή, με έντονη την αίσθηση του λυκίσκου θα κυκλοφορίσει την άνοιξη και θα διατίθεται σε φιάλη των 330ml.

πηγή: www.Beer-Pedia.com (26 Φεβρουαρίου 2010)

Νέα / Άλμα Κερδών Ανακοίνωσε Η Carlsberg


Υπερτριπλασιασμό κερδών ανακοίνωσε η ζυθοποιία Carlsberg για το τέταρτο τρίμηνο του 2009, στα 383 εκ. κορώνες (70 εκ. δολάρια), χάρη κυρίως στις περικοπές κόστους. Την αντίστοιχη περσινή περίοδο, η Δανέζικη εταιρεία είχε κέρδη 111 εκ. κορώνες.

Ωστόσο, οι πωλήσεις της για το τρίμηνο ήταν μειωμένες κατά περίπου 6%, στα 13.6 δισ. κορώνες.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Η Corona Μέγας Χορηγός Της ATP


H διάσημη Corona Extra και η Ένωση Επαγγελματιών Τενιστών (ATP) υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 5.5 χρόνια με την συμφωνία να χρίζει την Μεξικάνικη μπύρα τον μέγα χορηγό του tour των ανδρών. Σύμφωνα με πληροφορίες η συμφωνία αγγίζει τα 70 εκατομμύρια δολάρια!!!

Το τεράστιο κενό που άφησε η Mercedes Benz και το οποίο δεν αναπληρώθηκε το 2009, ήρθε να καλύψει πλέον η διάσημη μπύρα Corona Extra η οποία θα εμφανίζεται πλέον σε κάθε γήπεδο, σε κάθε γωνιά του κόσμου.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Heineken: Μικρές Αυξήσεις Τιμών Το 2010


Σε αναπροσαρμογή των σχεδίων της προχωρά η Heineken, η οποία προβλέπει φέτος χαμηλότερη κατανάλωση μπύρας σε πολλές από τις περιοχές στις οποίες δραστηριοποιείται, περιορισμένες αυξήσεις των τιμών και μικρότερη εξοικονόμηση κόστους.

Η Ολλανδική ζυθοποιία, η τρίτη μεγαλύτερη παγκοσμίως με brand names όπως οι Heineken και Amstel, ανακοίνωσε ότι τα κέρδη προ φόρων και τόκων αυξήθηκαν 14% στα 2.095 δισ. ευρώ, ενώ οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για 2.10 δισ. ευρώ.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-