Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Νέα / Μενού Γευσιγνωσίας: Craft 6x6!


Let it... beer. H «Craft» ξεδιπλώνει τη μικροζυθο-δυναμική της σετάροντας όλη την γκάμα της (δηλαδή έξι μπύρες δικής της παραγωγής) με έξι πιάτα σε ένα μενού γευσιγνωσίας που κοστίζει μόλις € 26.66. Η Craft Pilsner, π.χ., με διακριτικό άρωμα λυκίσκου και ισορροπημένη πικράδα, συνδυάζεται με λουκανικάκι Νιρεμβέργης με μαντζουράνα και κόκκους μουστάρδας και η Red Ale με το πλούσιο, ξηροκαρπάτο στόμα και την επίγευση καραμέλας με χοιρινά μπριζολάκια που σοτάρονται επίσης με κόκκινη μπύρα. Και για επιδόρπιο μπύρα. Για την ακρίβεια, Black Lager με αρώματα καφέ, καραμέλας, bitter σοκολάτας και καβουρδισμένων δημητριακών, συνοδεύει κροκέτες μπίτερ σοκολάτας.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Carlsberg: Αύξηση Κερδοφορίας Το Τρίτο Τρίμηνο


Άνοδο κερδών κατά 30% παρουσίασε για το τρίτο τρίμηνο η δανέζικη ζυθοποιία Carlsberg, έχοντας ενισχυθεί από την ανάκαμψη του καταναλωτικού κλίματος και τις ευνοϊκές καιρικές συνθήκες. Η εταιρεία, παράλληλα, αναβάθμισε τις προοπτικές κερδών για το σύνολο του 2010.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Νέα Ψυχαγωγική Online Καμπάνια Της Fix


Με «πρωταγωνιστές» τρεις άντρες που παρακολουθούν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα πίνοντας μπύρα Fix, είναι σε εξέλιξη η ψυχαγωγική online καμπάνια της Ashley & Holmes για τη μπύρα.

πηγή: Ημερησία (9 Νοεμβρίου 2010)