Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

Μπύρα Και Επιστήμη / Μαγειρεύοντας Με Μπύρα!


Στη γαστρονομία του σήμερα έχει αρχίσει να ανατέλλει μια καινούργια τάση, η αντικατάσταση του κρασιού από τη μπύρα. Πολλοί διακεκριμένοι σεφ στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό την χρησιμοποιούν με διάφορους τρόπους για να δημιουργήσουν εκπληκτικά πιάτα με εξαιρετική γεύση. Τι προσφέρει όμως αυτή η νέα γαστρονομική τάση στην υγεία μας;