Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Ιστορικά / Cerevisia: Η Μπύρα Των Γαλατών


Οι Γαλάτες ονόμαζαν τη μπύρα τους Cerevisia, προς τιμήν της θεάς της συγκομιδής Ceres. Οι Γάλλοι εικάζουν, ότι το μαγικό φίλτρο που έπιναν οι Γαλάτες του Αστερίξ είχε ως βάση τη μπύρα.

Από Τον Γιώργο Ιορδανίδη





Νέα / Νέα Συσκευασία Εν Όψη Mundial


H SABMiller Plc, κατοχύρωσε τον εύκολο τρόπο στο άνοιγμα μπύρας, που μετατρέπει το κουτάκι σε φλιτζάνι όταν αφαιρεθεί η κορυφή και είναι μέρος μιας προσπάθειας από την παγκοσμίως δεύτερη μεγαλύτερη ζυθοποιία, προκειμένου να μειωθούν τα σκουπίδια και η βία στα γήπεδα. Το προϊόν θα λανσαριστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Νότια Αφρική τον επόμενο μήνα.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Ενίσχυση Του Εμπορικού Τμήματος Της Μύθος Ζυθοποιία


Σε αναδιοργάνωση του εμπορικού τμήματος προχώρησε, στο πλαίσιο της περαιτέρω ενίσχυσης του στελεχιακού δυναμικού η Μύθος Ζυθοποιία με δυο στελέχη, τον κο Αλέξανδρο Καραφυλλίδη, που ανέλαβε την θέση του On Trade & Exports Sales Director και τον κο Δαμιανό Μπούρκα, που ανέλαβε καθήκοντα Off Trade Sales Director, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Μπύρες Για... Πρωινό


Απ' τα... χαράματα θα ξεκινούν το ποτό οι Καναδοί στο Mundial. Και μάλιστα με δικαστική απόφαση. Οπως αποφάσισε, λοιπόν, το συμβούλιο της πόλης του Τορόντο, η... οινοπνευματοποσία παρατείνεται για μία ώρα, για την ακρίβεια θα επιτρέπεται από τις 10 το πρωί (σ.σ. ενώ επιτρεπόταν από τις 11), ενώ θα διαρκεί μέχρι τις 2 τα ξημερώματα.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Ανακαλούνται Μπύρες Της Labatt Blue Light


Ανακαλούνται οι μπύρες Labatt Blue Light στο Βόρειο και Κεντρικό Καναδά γιατί βρέθηκαν μικρά κομματάκια γυαλιού σε μικρό ποσοστό των μπουκαλιών. Ογδόντα έξι περιπτώσεις έγιναν γνωστές μετά από τις 11 Μαΐου στις πόλεις Charlevoix, Cheboygan, Emmet, Muskegon και Ostego. Έχουν τον κωδικό E10 στην ετικέτα και το χαρτοκιβώτιο, Όποιος αγόρασε κάποια από αυτές τις συσκευασίες καλείται να επικοινωνήσει άμεσα στο 800-268-BEER.

πηγή: www.Beer-Pedia.com (3 Ιουνίου 2010)