Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Νέα / Πτώση Για Την Guinness Στην Βρετανία


Πτώση στις πωλήσεις της στην Μ. Βρετανία σημείωσε κατά τον προηγούμενο χρόνο η μαύρη μπύρα Guinness παρόλη την προώθηση που είχε με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 250 χρόνων της ζυθοποιίας.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Η Schlafly Brewery Ψάχνει Αγοραστή


Με σκοπό να επεκταθεί η μεγαλύτερη Αμερικανικών συμφερόντων ζυθοποιία στο St. Louis η "Schlafly Brewery and Taproom" πωλείται. Όχι όμως με την ευρεία έννοια της πώλησης. Ψάχνουν για κεφάλαια να επεκτείνουν την επιχείρηση αλλά θα παραμείνουν στην διεύθυνση της εταιρίας.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Βοσνία Ερζεγοβίνη: Η Εισαγόμενη Μπύρα Έφθασε Το 60% Της Εγχώριας Κατανάλωσης


Οι παραγωγοί μπύρας της Βοσνίας Ερζεγοβίνης ζήτησαν επειγόντως την λήψη μέτρων από το Υπουργείο Εξωτερικού Εμπορίου της χώρας, ώστε να προστατευθεί η εγχώρια βιομηχανία μπύρας, αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης στην Βοσνία.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Παγκόσμιο Κύπελλο... Μπύρας!!! Η Ελλάδα Στον Knockout Γύρο...


Θυμάστε που είχαμε γράψει για το Παγκόσμιο κύπελλο μπύρας που διοργάνωσε το slashfood.gr; Μπορεί στο ποδόσφαιρο να μην προχωρήσαμε αρκετά αλλά στο πρωτάθλημα μπύρας τα πάμε αρκετά καλά!

Η χώρα μας είναι μία από τις 16 πού ψηφίστηκε (ανάμεσα σε 32 χώρες) και προκρίθηκε στο knockout γύρο όπου στον πρώτο παιχνίδι κοντράρετε η Ελλάδα (Μύθος) με την Γαλλία (Kronenbourg 1664)!

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-