Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Νέα / Τα Τσούγκρισαν ΚΟΤ Και Διοργανωτές Για Το 1ο Φεστιβάλ Μπύρας


Μία μέρα πριν από την έναρξη του πρώτου φεστιβάλ μπύρας, έντονο παρασκήνιο ήρθε να επισκιάσει το γεγονός, με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας (η οποία διοργανώνει το φεστιβάλ) να ισχυρίζεται πως ο ΚΟΤ, ενώ έδωσε υπόσχεση για οικονομική στήριξη της διοργάνωσης, στο τέλος δεν ανταποκρίθηκε.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Carlsberg: Επιστροφή Στην Κερδοφορία Το Α' Τίμηνο 2010


Στην κερδοφορία επέστρεψε η ζυθοποιία Carlsberg, το α' τρίμηνο του 2010, έπειτα από τις ζημιές της αντίστοιχης περυσινής περιόδου, ενώ κατέγραψε μείωση 7% στα έσοδα.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Εκδηλώσεις / 1o Φεστιβάλ Μπύρας Στην Λευκωσία


Διοργανώνεται φέτος στη Λευκωσία, 12-16 Μαΐου, στο πλαίσιο της 35ης Διεθνούς Έκθεσης Κύπρου, το 1ο Φεστιβάλ Μπύρας. Το Φεστιβάλ συνδιοργανώνουν η Αρχή Κρατικών Εκθέσεων, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας (ΕΒΕΛ) και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε χθες στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης στο ΚΕΒΕ, ο πρόεδρος της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων Λοΐζος Κωνσταντίνου, στο Φεστιβάλ αναμένεται να συμμετέχουν οι εταιρείες ΚΕΟ, Photos Photiades, Desras και Savero, οι οποίες και θα παρουσιάσουν τις draught μπύρες KEO, Heineken, Beck's, Carlsberg, Leon, Guiness, Stella Artois, Hoegaarden, Hellas Pils, Cafrey's Paulaner και Pilsner.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-