Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Νέα / Beer-Pedia.com Και Corfu Beer Ltd. Στις Η.Π.Α.


Η συνεργασία μας με την Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιία και η κυκλοφορία της "Ionian Epos", της πρώτης Barley Wine που παρασκευάστηκε μετά από 2,800 χρόνια και πλέον αλλάζοντας έτσι τα δεδομένα της μπύρας στην Ελλάδα, φαίνεται πως κέντρισε το ενδιαφέρον κάποιον ανθρώπων-σελίδων από το εξωτερικό.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Η Σλοβενική Ζυθοποιία Pivovarna Laško Σχεδιάζει Να Επεκταθεί Στην Κινεζική Αγορά


Η Σλοβενική ζυθοποιία Pivovarna Laško σχεδιάζει να διεισδύσει στην κινεζική αγορά. Η εταιρεία έστειλε 250.000 μπουκάλια μπύρας για δοκιμή και έλεγχο των αντιδράσεων της αγοράς στην Κίνα.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Μπύρα Και Επιστήμη / Μαγιά Μπύρας Για Όμορφα Μαλλιά


Η μαγιά μπύρας συμβάλλει σημαντικά στην ομορφιά και την υγεία των μαλλιών μας. Μέσα στην μαγιά μπύρας εμπεριέχονται βιταμίνες ζωτικής σημασίας, τόσο για τον οργανισμό μας όσο και για τα μαλλιά μας.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Μπύρα Από Την Εποχή Του Σιδήρου


Στους αρχαίους Κέλτες στη σημερινή νοτιοδυτική Γερμανία, άρεσαν οι εκδηλώσεις και οι γιορτές. Ο χώρος εκδηλώσεων ήταν τοποθετημένος κοντά σε ένα ζυθοποιείο, που είχε την δυνατότητα να παράγει τεράστιες ποσότητες σκούρας, καπνιστής, ξινής μπύρας.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Παύλος Εμμανουηλίδης: CEO Craft Breweries, Ανοδικός Ο Κλάδος Της Μικροζυθοποιίας


Pilsner, Red Ale, Smoked Lager, Weiss, Athens Lager, Black Lager... Μπύρες για κάθε γούστο, για κάθε γευστική αναζήτηση. Και όλες προερχόμενες από μια 100% ελληνική μικροζυθοποιία, την Craft, η οποία ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1997, όταν ο Παύλος Εμμανουηλίδης διέγνωσε έγκαιρα -και έκτοτε παρακολουθεί με συνέπεια και σταθερή προσήλωση- την παγκόσμια τάση για στροφή προς τη μικρή και την ποιοτική παραγωγή. Η αρχή ξεκίνησε με τα δύο εστιατόρια που εξοπλίστηκαν με μονάδες μικροζυθοποιίας, ένα στο Χαλάνδρι και το δεύτερο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου η παραγωγή γίνεται μέσα στον χώρο του εστιατορίου. Στη συνέχεια, αναπτύχθηκε με επιτυχία μια πρότυπη βιομηχανική εγκατάσταση στην Παιανία, τον Μάιο του 2003, με σκοπό την εμβαρέλωση και τη διανομή φρέσκιας ποιοτικής μπύρας περιορισμένης παραγωγής.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Ανανέωση Συμφωνίας Της Foster's Και Carlton & United Breweries, Με Carlsberg


Οι Foster's, Carlton & United Breweries και Carlsberg συμφώνησαν να ανανεώσουν την συμφωνία τους για αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της δανέζικης ζυθοποιίας στην Αυστραλία.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-