Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Νέα / Η Fischer Σας Ταξιδεύει Στη Γαλλική Ριβιέρα


Δύο τυχερά ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία: 4 ημέρες στη Γαλλική Ριβιέρα! Οι τυχεροί θα βρεθούν σε απόσταση αναπνοής από τις κινηματογραφικές Κάννες και το μαγευτικό Μονακό. Θα μείνουν στο ξενοδοχείο La Reserve, στο γραφικό Beaulieu sur Mer.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Σκληρά Μέτρα Κατά Του Αλκοόλ Στη Ρωσία


O κορυφαίος αξιωματούχος δημόσιας υγείας της Ρωσίας πρότεινε την απαγόρευση στις λιανικές αγορές, πώλησης οινοπνεύματος μετά από τις 9 μμ. στα πλαίσια της καμπάνιας του Κρεμλίνου για να μειώσει την κατάχρηση οινοπνεύματος, ανακοίνωσε το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA.

Ο Πρόεδρος Dmitry Medvedev διέταξε πέρυσι τα σκληρά μέτρα για να περιορίσει την κατάχρηση οινοπνεύματος, λέγοντας πως συγκλονίστηκε από τα επίσημα στοιχεία κατανάλωσης που παρουσιάζουν ότι ο μέσος Ρώσος που καταναλώνει 18 λίτρα καθαρού οινοπνεύματος κάθε χρόνο. Από τότε, η Ρωσία έχει τριπλασιάσει το φόρο κατανάλωσης στην μπύρα, εισήγαγε ελάχιστες τιμές για τη βότκα και εξετάζει δραστικά όρια για πού και πότε μπορεί να πωλείται μπύρα, όπως για παράδειγμα την απαγόρευση των πωλήσεων στα περίπτερα.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Βράβευση Της King's Old Ale Από Την CAMRA


H W J King & Co. έχει δώσει μεγάλη έμφαση στις ale που παρασκευάζει, καταφέρνοντας να έχει επιβληθεί των ανταγωνιστών της στο South East και στο Λονδίνο.

Η "King's Old Ale" κέρδισε το βραβείο του "Champion Beer" στο φεστιβάλ της CAMRA στο Hove, αφήνοντας άφωνους τους κριτές στην κατηγορία Old Ales/Stong Milds και εκ του ισχύος διεκδικεί με αξιώσεις την πρώτη θέση και στο "Champion Winter Beer Of Britain" τον Ιανουάριο του 2011.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Ήπιαμε Το 2009 Λιγότερη Μπύρα Και Την Ήπιαμε Στο Σπίτι...


Πτωτικά κινήθηκε το 2009 η εγχώρια αγορά μπύρας έναντι του 2008, κυρίως λόγω της μειωμένης εκτός σπιτιού κατανάλωσης, καθώς η κατανάλωση στο σπίτι αυξήθηκε. Όπως προκύπτει από στοιχεία των μεγάλων επιχειρήσεων του κλάδου, η συνολική αγορά μπύρας παρουσίασε το 2009 μείωση της τάξης του 6% περίπου, η οποία προέρχεται από τη σημαντική μείωση που σημειώθηκε στη λεγόμενη κρύα αγορά, η οποία αφορά την εκτός σπιτιού κατανάλωση (εστιατόρια, μπαρ κλπ.). Υποτονικό κλίμα, μικρού εύρους διακυμάνσεις και κίνηση σημειωτόν του γενικού δείκτη τιμών αποτέλεσαν τα κύρια χαρακτηριστικά της πρώτης συνεδρίασης της εβδομάδας.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-