Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Νέα / Έλληνες Πουλήστε Περισσότερα, Κάντε Τα Προϊόντα Σας Ανταγωνιστικά


Αυτή είναι η «συμβουλή» που δίνει σήμερα η Γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine σε άρθρο της. Αφού αποτυπώνει τα προβλήματα της Ελληνικής οικονομίας, η εφημερίδα αναλύει και τα προϊόντα που έχουν δυναμική εξαγωγών. Η ρετσίνα, τα σπαράγγια, το αβοκάντο, οι ελιές, το αιγοπρόβειο κρέας, τα ψάρια και τα... Ελληνικά ποδήλατα (!!) είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που μπορεί η Ελλάδα να εξάγει στο εξωτερικό και να αποκομίσει κέρδη και οφέλη. Όσο και αν ακούγεται περίεργο, στα προϊόντα που μπορούν να κερδίσουν για λογαριασμό της Ελλάδας συγκαταλέγεται και η Ελληνική μπύρα.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Τα Μεγάλα Εγκαίνια Της Μπυραρίας Mikkeller


Αύριο 5 Απριλίου 2010, είναι τα μεγάλα εγκαίνια της μπυραρίας της Mikkeller. Τι πρόκειται να βρούμε; 15 βρύσες από τη Mikkeller και τα καλύτερα ζυθοποιεία του κόσμου, εκλεκτές μπύρες σε φιάλη, αλλά και οινοπνευματώδη ποτά, καλό τυρί και άλλα εδέσματα, άριστη εξυπηρέτηση, καλή μουσική και υπέροχη ατμόσφαιρα κάθε μέρα της εβδομάδας.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Η Φραγκονία "Ξαναχτυπά"


Η είδηση κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες. Η Schorschbräu, για άλλη μια φορά, επέστρεψε δημιουργώντας την Schorschbock 43% (43.38% για την ακρίβεια) ξεπερνώντας την "αντίπαλό" της BrewDog, όχι όμως και το ρεκόρ της Obilix που με 45% είναι η μπύρα με το υψηλότερο δείκτη αλκοόλ στον κόσμο.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Πτώση Πωλήσεων Της Molson Coors Brewing Co.


Η Molson Coors Brewing Co., ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των πωλήσεών της για το α' τρίμηνο του 2010. Πώς οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ξοδεύουν τα χρήματά τους όταν πρόκειται για μπύρα και πως οι αυξήσεις των τιμών επηρεάζουν τις πωλήσεις.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-