Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Nέα / Anheuser-Busch InBev: Στα $1.28 Δισ. Τα Κέρδη Το Δ' Τρίμηνο


Άλμα στα κέρδη κατέγραψε η Bελγική ζυθοποιία Anheuser-Busch InBev το τέταρτο τρίμηνο του 2009. Όπως αναφέρουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, τα κέρδη της εταιρείας αυξήθηκαν στα 1.28 δισ. δολ. από 28 εκατ. δολ. το τέταρτο τρίμηνο, όταν και οριστικοποιήθηκε η εξαγορά της Anheuser-Busch από την InBev έναντι 52 δισ. δολ.

Τα προσαρμοσμένα ανά μετοχή κέρδη ανήλθαν σε 55 σεντς έναντι 44 σεντς και 63 σεντς των εκτιμήσεων ενώ τα κέρδη σημείωσαν άνοδο 5% στα 9.3 δισ. δολ.

πηγή: Capital.gr (4 Μαρτίου 2010)

Νέα / Η Μπύρα Guinness Για Την Ημέρα Του Αγίου Πατρικίου


Η μπύρα Guinness σας προσκαλεί να συμμετέχετε στον εορτασμό της πιο διάσημης ημέρας της Ιρλανδικής παράδοσης σε όλο τον κόσμο, της ημέρας του Αγίου Πατρικίου.

Στις 17 Μαρτίου, καταναλωτές από όλο τον κόσμο, θα ενωθούν για να γιορτάσουν την ημέρα του Αγίου Πατρικίου και να τιμήσουν την Ιρλανδική παράδοση και κληρονομιά. Με περισσότερους από 60 εκατ. ανθρώπους σε όλον τον κόσμο να δηλώνουν Ιρλανδικές ρίζες, εκ των οποίων τα 4.1 εκατ. να αποτελούν κατοίκους της Ιρλανδίας, η γενεαλογία σταματά στην είσοδο των μπαρ / pub σε όλο τον κόσμο, αφού η ημέρα του Αγίου Πατρικίου είναι πλέον μία παγκόσμια γιορτή.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-