Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Νέα / Η BrewDog Ανοίγει Τις Πόρτες Της


Σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου, η BrewDog Aberdeen το πρώτο μπαρ χειροποίητης μπύρας ανοίγει τις πόρτες του. Τα εγκαίνια είναι ανοιχτά για όλο τον κόσμο και αρχίζει στις 7μμ.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Επανεξετάζει Το Επενδυτικό Της Πρόγραμμα


Ενίσχυση εξαγωγών και προώθηση νέων προϊόντων στην ελληνική αγορά.

Την απόφασή της να επανεξετάσει το επενδυτικό της πρόγραμμα στην Ελλάδα με τα νέα δεδομένα όπως διαμορφώνονται πλέον, εξέφρασε η διοίκηση της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στο πλαίσιο συνάντησης με δημοσιογράφους, με αφορμή την έκδοση της δεύτερης έκθεσης αειφόρου ανάπτυξης 2008-2009. Η εταιρία το 2009 επένδυσε περίπου 17 εκατ. ευρώ ενώ την τριετία 2010 -2012 είχε προγραμματίσει επενδύσεις στην Ελλάδα ύψους 67 εκατ. ευρώ. Παράλληλα η διοίκηση δίνει ιδιαίτερο βάρος στην ενίσχυση των εξαγωγών της σε νέες αγοράς ενώ ετοιμάζεται να προωθήσει στην ελληνική αγορά δύο νέα προϊόντα μπύρας μέχρι τις αρχές του 2011.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Στον Αέρα Το Επενδυτικό Σχέδιο 2011-2013


Υπό εξέταση βρίσκεται, λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα και της υπέρογκης φορολογίας στα αλκοολούχα ποτά, το επενδυτικό σχέδιο για την περίοδο 2011-2013 της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Η Flying Dog Επιστρέφει Με Την "Dog Schwarz Smoked Double Lager"


Η Flying Dog Brewery, κυκλοφορεί σύντομα μια νέα μπύρα της σειράς "Wild Dog" με την ονομασία, "Dog Schwarz Smoked Double Lager".

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-