Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Νέα / Μύθος: Επενδύσεις 50 εκατ. Ευρώ Στην 5ετία


Επενδύσεις 50 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα προγραμματίζει η διοίκηση της Μύθος-Carlsberg. Όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της, κ. Soren Brink, σε συνάντηση με εκπροσώπους του Τύπου, στις σκέψεις της Μύθος αλλά και της μητρικής είναι η αύξηση της παραγωγής στην Ελλάδα και ίσως η Carlsberg ή ένα μέρος της παραγωγής της να γίνεται στη χώρα μας.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Η Μεσσηνιακή Μπύρα "Νέδα"


Στα ψυγεία η "Νέδα" και ζητά... γνωριμίες. Η μεσσηνιακή μπύρα "Νέδα" βρίσκεται ήδη στα ψυγεία αρκετών καταστημάτων, αλλά δεν έχει κατακτήσει ακόμα τους καταναλωτές, καθώς οι περισσότεροι είτε δεν τη γνωρίζουν είτε επηρεασμένοι από τη διαφήμιση παραγγέλνουν τις μάρκες των πολυεθνικών εταιρειών. Όσοι από τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εστίασης, με τους οποίους μίλησε η "Ε", δεν έχουν τη μεσσηνιακή "Νέδα", εξέφρασαν την πρόθεση να την εντάξουν στον κατάλογο με τις μπύρες που προτείνουν στους πελάτες τους. Οι περισσότεροι μάλιστα επιχειρηματίες τόνισαν ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερα γευστική μπύρα... που είναι θέμα χρόνου να κατακτήσει τους καταναλωτές.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Αργεντινή Χάνει, Βραζιλία Κερνάει!


Έναν πρωτότυπο τρόπο για να προσελκύσει πελάτες στο μαγαζί του σκέφτηκε ένας επιχειρηματίας στη Βραζιλία ο οποίος κερνάει μια "γύρα" μπύρες τους θαμώνες του μαγαζιού όταν η εθνική ομάδα της Αργεντινής δέχεται γκολ από την αντίπαλη ομάδα στο Μουντιάλ.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-