Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Νέα / Μπύρες Που Θα Πρέπει Να Δοκιμάσουμε


Το Αμερικάνικο περιοδικό "GQ Magazine" στο τελευταίο του τεύχος, κυκλοφόρησε μια λίστα με μπύρες απ' όλο τον κόσμο. Μια λίστα με τις 50 μπύρες που θα πρέπει να δοκιμάσουν όλοι όσοι δηλώνουν αλλά και είναι λάτρεις του αρχαιότερου ποτού. Ακολουθεί η εν λόγω λίστα, με αλφαβητική σειρά, όπως μας την προτείνει ο αρθρογράφος Adam Rapoport. Για περισσότερες πληροφορίες με στοιχεία και φωτογραφίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του περιοδικού εδώ.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Σε Ισχύ Οι Νέες Αυξήσεις Στους Φόρους


Ο ειδικός φόρος που επιβάλλεται στην αιθυλική αλκοόλη και στα αλκοολούχα αναπροσαρμόζεται και η επιβάρυνση από την αύξηση αυτή ανέρχεται σε 2.14 ευρώ για τα αλκοολούχα ποτά (ουίσκι, τζιν, βότκα κλπ) ενώ για το ούζο, τσίπουρο, τσικουδιά η επιβάρυνση ανέρχεται σε 1.07 ευρώ. Για τη φιάλη μπύρας κυμαίνεται από 0.026 έως 0.052 ευρώ.

πηγή: cosmo.gr, απόσπασμα άρθρου (3 Μαΐου 2010)

Νέα / Το Σχέδιο Της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας Απέναντι Στη Κρίση


Εστιασμένο στην κρίση και στο πώς η εταιρεία θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικότερα τις συνέπειες του δυσμενούς οικονομικού περιβάλλοντος, είναι το νέο business plan της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Jac Van Herpen, σε ενημέρωση που έκανε προς τους δημοσιογράφους στα κεντρικά του ομίλου Heineken NV, στην Ολλανδία, επεσήμανε ότι η Αθηναϊκή Ζυθοποιία παρά το αρνητικό οικονομικό περιβάλλον, θα επιμείνει στην καινοτομία και κατ' επέκταση στα brands, όμως θα αναβάλει μέρος των επενδύσεων της, καθότι ήδη έχει επιβαρυνθεί με 25 εκατ. ευρώ από τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση στον τομέα της φορολογίας, μέτρα τα οποία είχαν να κάνουν με την έκτακτη εισφορά, τη φορολόγηση των μερισμάτων, την αύξηση του ΦΠΑ και την αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-