Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Νέα / Οι Τσέχοι Στη Κορυφή Της Παγκόσμιας Κατάταξης


Οι Τσέχοι έχουν την πρώτη θέση ανάμεσα στους ένθερμους πότες μπύρας στον κόσμο, αδιαφορώντας για την ύφεση που έχει αλλάξει, ωστόσο κάποιες μορφές στην κατανάλωση.

Η οικονομική κρίση μείωσε τον αριθμό των τουριστών που έρχονταν ειδικά για την αναζήτηση της μπύρας στην Πράγα. Η αναζήτηση της μπύρας έκανε και τους Τσέχους να μεταβούν από τη βαρελίσια μπύρα, στην φθηνότερη εμφιαλωμένη.

Ωστόσο, οι ντόπιοι πότες παρέμειναν πιστοί στο εθνικό τους ποτό.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Βοήθεια Της Flying Dog Στους Πληγέντες Της Αϊτής


Όλος ο κόσμος είναι ακόμα συγκλονισμένος από τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε το μικρό έθνος της Αϊτής τον Ιανουάριο. Οι περισσότεροι από εμάς μπορούν να κάνουν τόσα πολά, αλλά η Emily Wardrick, part-time ξεναγός και μπάρμαν στη Flying Dog Brewery, κάνει πολλά περισσότερα.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Το "Big 4" Στην Αγορά Μπύρας


Οι τέσσερις μεγαλύτερες ζυθοποιίες στον κόσμο σήμερα, αντιπροσωπεύουν πάνω από το ήμισυ της παγκόσμιας αγοράς μπύρας μετά τις πρόσφατες συμφωνίες, όπως η εξαγορά από την Ολλανδική ζυθοποιίας Heineken, της FEMSA του Μεξικού. Η Βελγική Anheuser-Busch InBev, Λονδίνο-που περιλαμβάνονται SABMiller, η Heineken και η Carlsberg από τ η Δανία έχουν μετακινηθεί στη κορυφή με την Κινέζικη Tsingtao στην πέμπτη θέση.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / World Beer Cup


Η εγγραφές για το World Beer Cup έκλεισαν. Φθάσαμε στις 3.500 συμμετοχές στις 7 Ιανουαρίου 2010. Οι επιβεβαιώσεις θα σταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλους τους συμμετέχοντες στις 21 και 22 Ιανουαρίου 2010. Οι υπογεγραμμένες αιτήσεις πρέπει να επιστραφούν το αργότερο έως 4 Φεβρουαρίου 2010. Αυτή θα είναι και η τελευταία ημέρα που θα γίνουν αλλαγές. Δείτε το χρονοδιάγραμμα παρακάτω για τις επερχόμενες προθεσμίες, συμπεριλαμβανομένων των ημερομηνιών αποστολής μπύρας.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-