Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Νέα / Η Κορυφαία Μπυρούπολη Στον Κόσμο


Η μπύρα είναι ένα από τα πιο διάσημα ποτά παγκοσμίως, και για την ακρίβεια το τρίτο πιο δημοφιλές μετά το νερό και το τσάι. Αυτοί που ταξιδεύουν συχνά, θα γνωρίζουν ότι όπου υπάρχει μπύρα, υπάρχει και άφθονος κόσμος, για συζήτηση και φυσικά διασκέδαση. Καλή μπύρα δεν πρόκειται να βρεις παντού, υπάρχουν όμως μερικές πόλεις, οι οποίες φημίζονται ιδιαίτερα για την παραγωγή, κατανάλωση και ποικιλία στις μπύρες τους. Το διάσημο ταξιδιωτικό δίκτυο του Lonely Planet, αποφάσισε να κάνει ένα γρήγορο γκάλοπ για τις καλύτερες πόλεις για μπύρα στον κόσμο και τα αποτελέσματα ήταν αναμενόμενα.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Best Sellers 2009 - Μπύρα: Ανεβαίνει Η «Θερμή» Αγορά


Οι προβλέψεις και για τη φετινή εισροή τουριστών στη χώρα μας δεν είναι θετικές.

Με αυτό το δεδομένο, δεν προβλέπεται σημαντική αύξηση των πωλήσεων στην κατηγορία της μπύρας. Αυτό που θεωρείται βέβαιο είναι ότι η οικονομική κρίση και η συνακόλουθη μείωση του διαθέσιμου καταναλωτικού εισοδήματος συνεχίζει να ενισχύει τη «θερμή» αγορά της μπύρας, (σούπερ μάρκετ, μικρά καταστήματα τροφίμων κλπ), που μέχρι σήμερα έχει ένα μερίδιο γύρω στο 35% εις βάρος της «κρύας» ή σερβιριζόμενης αγοράς, όπου το προϊόν καταναλώνεται άμεσα (ταβέρνες, εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ κλπ), στην οποία αντιστοιχεί το 65% της συνολικής κατανάλωσης.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Περικοπές Κόστους Και Προσφορές Για Τις Εταιρείες Τροφίμων


Σε σχετικά καλά επίπεδα εξακολουθούν να διατηρούν τα μεγέθη τους οι επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών, ένας από τους ισχυρότερους κλάδους της οικονομίας. Ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένες εταιρείες που αποφασίζουν να επανεξετάσουν τη στρατηγική τους, προκειμένου να προλάβουν τα χειρότερα.

Παράγοντες της αγοράς εκτιμούν πως φέτος οι απώλειες στα οικονομικά μεγέθη των εταιρειών θα είναι ακόμη μεγαλύτερες καθώς οι καταναλωτές θα ξοδεύουν λιγότερα και θα περιορίζονται στα απαραίτητα.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-