Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Νέα / 6η Καλύτερη Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Στο Διαγωνισμό «Best Workplaces»


Για δεύτερη φορά η Αθηναϊκή Ζυθοποιία διακρίθηκε στον ετήσιο διαγωνισμό «Οι Επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα 2010», κατακτώντας την 6η θέση, ανάμεσα στις 20 εταιρείες με άριστο εργασιακό περιβάλλον.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Fix Hellas: Επί Τέλους, Έφθασε Και Πάλι Στο Τραπέζι Μας!


Είναι κοινό μυστικό πως με την παραδοσιακή «Fix Hellas» μεγάλωσαν ολόκληρες γενιές Ελλήνων αφού για ολόκληρες δεκαετίες ήταν το «συνώνυμο» της μπύρας στη χώρα μας.

Το εντυπωσιακό ταξίδι της «Fix Hellas» που ξεκίνησε το 1864 είχε δύο σημαντικές στάσεις. (Για την ιστορική διαδρομή της Φιξ μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας με τίτλο Μπύρα Fix: Άλλαξαν χέρια τα σήματα της ιστορικής ελληνικής μπύρας με σχετική επικαιροποίηση του κειμένου -στο τέλος του άρθρου- το Φεβρουάριο 2010).

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Ισχύς Εν Τη Ενώσει


Σήμερα που οι εποχές χαρακτηρίζονται από μεγάλη ταχύτητα αλλαγών, αβεβαιότητα για την επιχειρηματικότητα και ανατροπές, οι επιχειρήσεις που επιλέγουν δυναμικά την ανάπτυξη για να αντεπεξέλθουν, αναζητούν τις κατάλληλες στρατηγικές.

Οι συνεργασίες είναι νοοτροπία που οι επιχειρήσεις επιβάλλεται να αναπτύξουν αν θέλουν να δραστηριοποιηθούν δυναμικά στην αγορά να ξεπεράσουν τις αναταράξεις και να έλθουν σε επαφή με τους καταναλωτές.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-