Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Νέα / Περικοπές Σχεδιάζουν Heineken Και Carlsberg


H Heineken και η Carlsberg, η τρίτη και η τέταρτη μεγαλύτερη ζυθοποιία στον κόσμο, υποσχέθηκαν περισσότερες περικοπές κόστους φέτος για να αυξήσουν τα περιθώρια κέρδους, καθώς και το μερίδιό τους στην αγορά το 2010. Οι δύο εταιρείες μείωσαν το χρέος τους και περιέκοψαν το κόστος, με την Carlsberg να αυξάνει τον στόχο της για τα μεσοπρόθεσμα περιθώρια κέρδους σε όλους τους τομείς και την Heineken να καταγράφει καθαρά κέρδη το 2009 που ξεπέρασαν τις προβλέψεις.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Heineken: Αύξηση Κερδών 4% Το 2009


Αύξηση κερδών 4% εμφάνισε στο έτος η τρίτη μεγαλύτερη ζυθοποιεία παγκοσμίως, Heineken NV, λόγω εξοικονόμησης πόρων από την εξαγορά της Scottish & Newcastle Plc και των αυξήσεων των τιμών, οι οποίες βοήθησαν να ξεπεραστούν οι μειωμένες πωλήσεις μπύρας στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Η εξοικονόμηση πόρων από την εξαγορά της S&N που πραγματοποιήθηκε το 2008, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αντιστάθμιση της παρακμάζουσας αγοράς του Ηνωμένου Βασιλείου. Επίσης η Heineken μείωσε το κόστος της κατά 155 εκατ. ευρώ, μέσω του προγράμματος Διαχείρισης Συνολικού Κόστους, σύμφωνα με το οποίο προέβησε στο κλείσιμο μπυραριών και στη μείωση εξόδων διοίκησης.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Ολυμπιακής Ζυθοποιία: Πρώτη Εμφάνιση Στην 23η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών


Την πρώτη της εταιρική εμφάνιση στο ελληνικό εμπορικό και επαγγελματικό κοινό πραγματοποίησε η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, συμμετέχοντας στην 23η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών, που πραγματοποιήθηκε 5-8 Φεβρουαρίου 2010, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Η διοίκηση και τα στελέχη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας υποδέχθηκαν στο καλαίσθητο περίπτερο της εταιρείας τους επισκέπτες της έκθεσης, όπου τους παρουσίασαν τα προϊόντα της εταιρείας, τη μπύρα βιολογικής γεωργίας B29 και τη νέα μπύρα Fix Hellas, που επανέρχεται δυναμικά στην αγορά τον Απρίλιο.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-