Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Νέα / Αύξηση Πωλήσεων 20% Για Την United Breweries


Η United Breweries (UB) αναμένει να αυξήσει τις πωλήσεις της μπύρας της κατά 20% το επόμενο διάστημα, ανέφερε ανώτερος αξιωματούχος της εταιρείας.

"Έχουμε ως στόχο να πουλήσει 100 εκατομμύρια τελάρα μπύρας για το τρέχον έτος που αυτό μεταφράζεται σε αύξηση της τάξεως του 20% σε σύγκριση με το περυσινό έτος. Μ' αυτούς τους ρυθμούς ανάπτυξης, ανάλογη αύξηση στις πωλήσεις αναμένουμε και για το επόμενο έτος", αναφέρει ο αντιπρόεδρος marketing Samar S. Sheikhawat, σε δελτίο τύπου.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Η Βύθιση Του Θωρηκτού Bismarck


Ο "πόλεμος" καλά κρατεί απ' ότι φαίνεται και μέχρι στιγμής η πλάστιγγα γέρνει προς το μέρος των συμμάχων. Η Σκωτσέζικη BrewDog δήλωσε τη δημιουργία της «Sink The Bismarck».

Μια αμφιλεγόμενη ζυθοποιεία ισχυρίστηκε ότι είχε ξαφνικά κατέχει και πάλι τον τίτλος της ισχυρότερος μπύρας, παίρνοντας τα σκήπτρα από τους Γερμανούς αντιπάλους της - με μια ale 41% αλκοόλ.

Το νέο ρεκόρ της δυνατότερης IPA, έρχεται μερικές εβδομάδες μετά τη παρουσίαση της Γερμανικής Schorschbräu και φαίνεται να λαμβάνει τον τίτλο της ισχυρότερης μπύρας.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Nέα / Το Πιο Δημοφιλές Προϊόν Για Τους Άνδρες


H Jelen Pivo πήρε τον τίτλο του "πιο δημοφιλές προϊόν των ανδρών", σύμφωνα με μια έρευνα σχετικά με την αναγνώριση των εγχώριων προϊόντων που πραγματοποιήθηκε από την ένωση των Πολιτών "Η δική μου Σερβία" όπως δήλωσε σήμερα η ζυθοποιία Apatin.

πηγή: www.Beer-Pedia.com (16 Φεβρουαρίου 2010)

Νέα / Διαφήμιση Μπύρας Από Την Paris


Η Βραζιλιάνικη ζυθοποιία Devassa, έκανε παρουσίαση το Σαββατο-Κύριακο που μας πέρασε τη νέα της διαφημιστική καμπάνια με πρωταγωνίστρια την Paris Hilton. Η εκδήλωση έγινε σε γνωστό club του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-