Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Παρουσιάσεις / Okell's Brewery


Παράδοση στην τέχνη της ζυθοποιίας από το 1850.

Το βραβευμένο ζυθοποιείο Okell's παράγει τις καλύτερες μπύρες για πάνω από 150 χρόνια. Βρίσκεται στη Νήσο Μαν, πολύ κοντά στη μοναδική σε ομορφιά επαρχία του νησιού με τις βουνίσιες της πηγές, τις τραχιές κοιλάδες και τις καθαρές ακτές.

Η Νήσος Μαν αναγνωρίζεται διεθνώς για τη φυσική παραγωγή σε όλες τις μπύρες της οι οποίες παράγονται σύμφωνα με το διάσημο νόμο της καθαρότητα της ζυθοποιίας της νήσου, ο οποίος είναι παρόμοιος με το Βαυαρικό Νόμο για την καθαρότητα της μπύρας και σύμφωνα με αυτόν απαγορεύουν τη χρήση των ενδεχόμενων πρόσθετων υλών ως υποκατάστατο για τα φυσικά συστατικά της ζυθοποιίας: τη βύνη, τη ζάχαρη και το λυκίσκο.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Έκλεισε Η Richbrau Brewing Co.


Την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, η Richbrau Brewing Co. στο Richmond της Virginia των Η.Π.Α., έκλεισε τις πόρτες της. Η ζυθοποιία κήρυξε πτώχευση και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει σχέδια να ανοίξει εκ νέου. Η αλυσίδα εστιατορίων που διέθετε ήταν γνωστή για την ποικιλία των επιλογών στα παιχνίδια, τις προβολές αγώνων στις τεράστιες οθόνες του και όπως πάντα, τη φρέσκια δικής της παραγωγής μπύρα.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-