Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Νέα / Η Μπύρα Μας Κάνει Πιο... Εύγευστους


Η μπύρα δεν σε κάνει μόνο πιο αστείο, πιο ελκυστικό και καλύτερο χορευτή. Σε κάνει και πιο εύγευστο για τα έντομα της οικογενείας Culicidae (κουνούπια).

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / AB InBev: Πτώση 34% Στα Κέρδη Του Α' Τριμήνου


Κάμψη 34% εμφάνισαν στο πρώτο τρίμηνο τα καθαρά κέρδη της Anheuser-Busch InBev N.V. (ABI.BT), της μεγαλύτερης ζυθοποιίας στον κόσμο, κυρίως εξαιτίας μεγάλων χρεώσεων που προκλήθηκαν από την αναχρηματοδότηση του δανεισμού που χρησιμοποίησε για να εξαγοράσει την Αμερικάνικη Anheuser-Busch το 2008.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Μπύρα Στη Στιγμή


Δεν θα ήταν υπέροχο αν κάποιος ανακάλυπτε μια σκόνη που με νερό θα γινόταν μπύρα; Η εντελώς επαναστατική μπύρα-σκόνη ανακαλύφθηκε από τον Γερμανό χημικό Hans Schattenhose. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε τη σκόνη σε ένα ποτήρι παγωμένο μεταλλικό νερό και έχετε στιγμιαία lager στο ποτήρι σας. Την στιγμή που η σκόνη θα ενωθεί με το νερό θα αρχίσει η αντίδραση, θα αφρίσει και στο λεπτό θα έχετε μια πλήρως ανθρακούχα 5.2% Amber.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Νέα Μπύρα Από Την Exmoor Ales


Η Exmoor Ales θέλωντας να γιορτάσει τα 30α της γεννέθλια, κυκλοφορεί, για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια (Silver Stallion 2005), μια νέα bitter με 4% αλκοόλ, την Exmoor Antler.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-