Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Νέα / Θες Να Πας Στα Πιο MAD Μουσικά Βραβεία; Κανένα Πρόβλημα!


Το Μad διοργανώνει από το 2004 τα Mad Video Music Awards, τον εγκυρότερο θεσμό μουσικών βραβείων στην Ελλάδα. Τα Mad Video Music Awards είναι μια απονομή βραβείων, ισάξια με αυτές του εξωτερικού και μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα, είναι μία μουσική υπερπαραγωγή.


Νέα / Νέο Καλοκαιρινό Τηλεοπτικό Σποτ Για Την Μπύρα FIX


Η γνωστή τηλεοπτική παρέα του 50-50, των Πέτρου Φιλιππίδη, Παύλου Χαϊκάλη και Σάκη Μπουλά πρωταγωνιστεί στο νέο καλοκαιρινό τηλεοπτικό σποτ της μπύρας FIX. Με μοναδικό χιούμορ, καθησυχάζουν την απεγνωσμένη τουρίστρια με το χαλασμένο αυτοκίνητο "στη μέση του πουθενά", δίνοντας τη λύση προσφέροντας μια παγωμένη μπύρα FIX.


Νέα / Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Στα 440.7 Εκατ. Ευρώ Οι Πωλήσεις Το 2010


Kόντρα στην κρίση και στην κάμψη της κατανάλωσης η Αθηναϊκή Ζυθοποιία κατάφερε στη διάρκεια του 2010 να διατηρήσει τις πωλήσεις της σε ικανοποιητικά επίπεδα. Σύμφωνα με το δημοσιευμένο ισολογισμό της εταιρείας, οι πωλήσεις υποχώρησαν κατά 1.6% και διαμορφώθηκαν σε 440.7 εκατ. ευρώ έναντι 448.3 εκατ. ευρώ το 2009. Αντίθετα, σημαντική κάμψη παρουσίασαν τα κέρδη μετά τους φόρους, τα οποία περιορίστηκαν σε 29.5 εκατ. ευρώ έναντι 64.8 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 54.4%. Οι έντονες προωθητικές ενέργειες, οι προσφορές και η συγκράτηση των τιμών σε χαμηλά επίπεδα παρά την αύξηση της φορολογίας εκτιμάται πως ήταν οι κύριοι λόγοι που συνέβαλαν στην υποχώρηση της κερδοφορίας. Παράγοντες της αγοράς, αναφέρουν πως καθοριστικό επίσης ρόλο έπαιξε η άνοδος του λειτουργικού κόστους, εξαιτίας της αύξησης στις τιμές των πρώτων υλών και του πετρελαίου.