Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Νέα / "Ο Φόβος" Της Κολοκύθας


Υπάρχει μόνο μια εποχή του χρόνου όπου οι καλικάντζαροι και τα φαντάσματα δεν μας φοβίζουν, αντιθέτως μάλιστα! Όλες τις άλλες φορές, ο φόβος κυριαρχεί, μας ελέγχει, μας ταπεινώνει. Γιατί υπάρχει ο φόβος λοιπόν;

Νέα / Διψάς Για Μουσική; Κανένα Πρόβλημα!


Με μουσική, κέφι, ανεβασμένη διάθεση και εκπλήξεις υποδέχθηκε η μπύρα Mythos τους φίλους της στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου στα μέσα Ιουλίου, δίνοντας του την ευκαιρία να απολαύσουν μία μοναδική, ανοιχτή συναυλία με τα συγκροτήματα MELISSES και VEGAS!

Νέα / Movida Corona: Ο Δεύτερος Προκριματικός Ολοκληρώθηκε Με Μεγάλη Επιτυχία!


Η Corona Extra, διοργανώτρια του μεγαλύτερου διαγωνισμού για ερασιτέχνες DJs house μουσικής "Movida Corona", συναντήθηκε με τους fan της το Σάββατο 9 Ιουλίου στο Talgo Beach Bar στη Βουρβουρού Χαλκιδικής, για να αναδείξει άλλον ένα τυχερό DJ που θα διεκδικήσει τον τίτλο του National DJ στο μεγάλο τελικό του διαγωνισμού στην Αθήνα.

Νέα / Μπύρα Προς Τιμήν Της Δανής Βασίλισσας Μαργαρίτας II


Ο Δανός ζυθοποιός Mikkel Borg Bjergsø (Mikkeller), ο Wolfgang Lindell της Jacobsen Brewery (Copenhagen, Carlsberg Group) και ζυθοποιοί από την Baltika Breweries, έφτιαξαν μια μοναδική μπύρα, την "Royal Rye Wine" στο ζυθοποιείο της Baltika στην Αγία Πετρούπολη για τις προετοιμασίες στα πλαίσια της επίσκεψης, της Δανής βασίλισσας Μαργαρίτας II.