Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Νέα / Δωρεάν Μπύρα Στον Σημαιοφόρο Εργάτη!


Πριν από μερικές μέρες η οροφή του γηπέδου της Σάλκε υποχώρησε λόγω του πυκνού χιονιού με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια μεγάλη τρύπα στην υπερσύγχρονη Veltins Arena.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Βοσνία Ερζεγοβίνη: Αδικαιολόγητα Θεωρεί Τα Μέτρα Προστασίας Που Ζητούν Οι Παραγωγοί Μπύρας Το Υπουργείο


Το Υπουργείο Εξωτερικού Εμπορίου και Οικονομικών Σχέσεων της Βοσνίας Ερζεγοβίνης απέρριψε όλες τις καταγγελίες που είχε λάβει από τους εγχώριους παραγωγούς μπύρας, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την έλλειψη προστασίας στην εγχώρια αγορά.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Nέα / Πίστες (Και Grand Prix;) Του Μέλλοντος


Οι πρώτοι ψίθυροι για τη διεξαγωγή ενός Grand Prix στην Ταϊλάνδη προέκυψαν τον Οκτώβριο, όταν ανέφερε το ενδεχόμενο ο Chalem Yoovidhya, o οποίος είναι γιος του Chaleo Yoovidhya, του πλουσιότερου ανθρώπου στη χώρα. Επιπλέον, ο Chaleo είναι μεγαλομέτοχος της Red Bull (49%) και μαζί με τον γιο του (2%) κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο της εταιρίας, έναντι του 49% του Dietrich Mateschitz.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Φωτιά Καταστρέφει Το Αββαείο Του St Remy-Rochefort


Άσχημα νέα για τον κόσμο της Βέλγικης μπύρας, μια μέρα πριν την έλευση της νέας χρονιάς. Μεγάλη πυρκαγιά έπιασε εχθές το Αβαείο του St Remy-Rochefort. Σώθηκαν η εκκλησία, η βιβλιοθήκη και τα κελιά των μοναχών, αλλά το ζυθοποιείο και οι στάβλοι καταστράφηκαν ολοσχερώς. Δεν υπάρχουν θύματα ή τραυματίες. Η παραγωγή θα ξαναρχίσει σε λίγες εβδομάδες αλλά προς το παρόν θα καταναλώνεται το στοκ.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Η Πρώτη Coffee IPA Από Την Mikkeller


Στις 6 Ιανουαρίου η Mikkeller βγάζει στην αγορά έναν νέο τύπο μπύρας, την Coffee IPA.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-