Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Νέα / 'Ωρα Για BBQ Στην Αυλή


Ο Brewmaster της Flying Dog Matt Brophy, σε συνεργασία με τον Chef Bryan Voltaggio δημιούργησαν μια νέα μπύρα, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα, την Backyard Ale.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Μπύρα Για Πρωινό


-Ο καφές μου προκαλεί εκνευρισμό, έχω δυσανεξία στο γάλα και ο χυμός πορτοκάλι μου προκαλεί σύγκρυα αηδίας. Τι να κάνω γιατρέ μου;

-Μπύρα δοκίμασες;

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Στόχος Η Ασία Για Τους 30 Κορυφαίους Διευθύνοντες Συμβούλους Στον Κόσμο


Kάθε σοβαρή εταιρία που θέλει να συνεχίσει να αναπτύσσεται έχει έναν και μοναδικό στόχο: να επεκταθεί στην Ασία. Αυτό ακριβώς πράττουν και οι 30 καλύτεροι διευθύνοντες σύμβουλοι της υφηλίου, τους οποίους παρουσιάζει το Barron'Αs στην τακτική ετήσια κατάταξη που δημιουργεί. Τα οκτώ νέα μέλη της κατάταξης βγάζουν ήδη καλά λεφτά στην Ασία. Κλασικό παράδειγμα ο κ. Wynn, ο τιτάνας του τζόγου, ο οποίος «απλώθηκε» στο Μακάο το 2002, κερδίζοντας τρεις άδειες λειτουργίας καζίνο. Όλοι οι νέοι στην κατάταξή μας έχουν φροντίσει να «αγκαλιάσουν» την Ασία και κυρίως την Κίνα, προσφέροντας τα πάντα: από παγωμένη μπίρα και ψητό κοτόπουλο έως πολυτελή αυτοκίνητα και υψηλής πιστότητας τεχνολογικά μέσα και software. Σαφώς υπάρχουν και κάποιες μεγάλες επιστροφές φέτος.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-