Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς, Με Θέμα Τη Μπύρα.
Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.
Σελίδες
Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010
Ιστορικά / Αλάτι Και Βότανα
Οι Αιγύπτιοι πολλές φορές πρόσθεταν αλάτι και βότανα όπως ο μανδραγόρας για να εξισορροπήσουν την γλυκύτητα της μπύρας, μιας και χρησιμοποιούσαν μόνο βύνη κριθαριού για την παρασκευή της.
Από Τον Γιώργο Ιορδανίδη
Ετικέτες
Μπυρο-Παιδεία
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)