Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Νέα / Η Γαλλία Στον Αστερισμό Των Βρετανικών Pub


Το ξύλο στο εσωτερικό του κουβαλάει τα σημάδια του χρόνου, διαθέτει μηχανήματα αυτόματης πώλησης μπύρας και σε ένα περίοπτο σημείο στη γωνία του καταστήματος, διακρίνεται ο περίφημος στόχος για βελάκια. Με μία πρώτη ματιά, το «Sherlock Holmes» είναι αναμφίβολα μία κλασική Βρετανική pub. Μια πιο προσεκτική παρατήρηση όμως δείχνει ότι τα φαινόμενα μάλλον απατούν. Οι περισσότεροι θαμώνες μιλούν Γαλλικά και το «στέκι» που βρίσκεται στο... Μπορντό είναι ένα από τα πέντε παραρτήματα που έχει ανοίξει την τελευταία διετία στη Γαλλία η Βρετανική εταιρεία Charles Wells.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Πυκνώνουν Τα Σύννεφα Στην Αμερικανική Ζυθοποιία


Δύο χρόνια μετά τη δημιουργία της μεγαλύτερης ζυθοποιίας στον κόσμο -από τη συγχώνευση της Αμερικανικής Anheuser-Busch με τη Bελγική InBev- η αμερικανική αγορά μπύρας σημειώνει ιστορική πτώση πωλήσεων.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Επενδύσεις 20 Εκατ. Ευρώ Το 2010


Περισσότερα από όσα θα διαθέσει για επενδύσεις το 2010 πλήρωσε για επιπλέον φόρους μέσα σε διάστημα δύο μηνών η Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

Αν και η διοίκηση της εταιρείας δεν έχει αναθεωρήσει την επενδυτική της στρατηγική, το γεγονός ότι μέσα σε διάστημα δύο μηνών κλήθηκε να καταβάλλει περισσότερα από 22 εκατ. ευρώ στο δημόσιο (11 εκατ. ευρώ ως έκτακτη εισφορά και άλλα τόσα από την αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο αλκοόλ) μοιραία περικόπτει κεφάλαια από αυτά που προορίζονται για επενδύσεις. Σε συνδυασμό δε, με την οικονομική ύφεση δημιουργείται ένα ασφυκτικό περιβάλλον για τις Ελληνικές επιχειρήσεις, σημείωσαν σχετικά στελέχη του ομίλου.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-