Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Νέα / Η... Μπύρα Έσωσε Τους Άγγλους


Οι Γαλάτες έπιναν το μαγικό φίλτρο και οι Άγγλοι την μπύρα. Ο Φάμπιο Καπέλο πάνω στην απόγνωση του για την άσχημη εικόνα που παρουσίαζαν οι παίκτες του στα πρώτα δύο παιχνίδια, έδωσε την άδεια στους διεθνείς να καταναλώσουν λίγα λίτρα μπύρας μία μέρα πριν την αναμέτρηση με τη Σλοβενία.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Η Kirin "Παίζει" Στο... Mundial


Η Ιαπωνέζικη ζυθοποιία Kirin στην προσπάθεια της να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τις πωλήσεις της, τις ημέρες του μουντιάλ που τρέχει αυτές τις ημέρες, κυκλοφόρισε μια ειδική -περιορισμένη- έκδοση της Kirin Beer (麒麟ビール), την "2010 Soccer World Cup".

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Αλκοολούχα Ποτά: Πίεση Στην Αγορά Εξαιτίας Της Ύφεσης Λέει Η Hellastat


Πίεση στην εγχώρια αγορά αγορά αλκοολούχων ποτών (οινοπνευματώδη, κρασί και μπύρα) και άρνητικές προοπτικές διαπιστώνει πρόσφατη μελέτη της Hellastat.

Σύμφωνα με εκπρόσωπους των επιχειρήσεων του κλάδου με τους οποίους συνεργάστηκε η Hellastat για την εκπόνηση της μελέτης, η πίεση που ασκείται στην αγορά εξαιτίας της οικονομικής ύφεσης είναι πολύ υψηλή, καθώς η αγοραστική δύναμη των καταναλωτών έχει μειωθεί, ενώ ταυτόχρονα το προϊόν καθίσταται ακριβότερο από τις συνεχείς αυξήσεις του Ε.Φ.Κ. (3 φορές εντός του 2010).

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Tο Μουντιάλ Έδωσε Ανάσα Σε Καφετέριες Και Μπυραρίες


Φέρτε μπύρες, αρχίζει το ματς. Το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής αύξησε έως και 50% τον κύκλο εργασιών επιχειρήσεων σίτισης και αναψυχής που προσφέρουν δυνατότητα παρακολούθησης των αγώνων.

Τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση ιδιοκτήτες καφεστιατορίων, οι οποίοι καταγράφουν αύξηση στην πελατεία τους σε ποσοστό 30% από την ημέρα έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-