Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Νέα / Η Κομοτηνή Παρούσα Στο Συνέδριο Της International Herald Tribune Μέσω Της «Ζυθοποιίας Μακεδονίας - Θράκης»


Το συνέδριο το οποίο διοργανώνει η International Herald Tribune, η διεθνής έκδοση των New York Times και ξεκινάει σήμερα στην Αθήνα με θέμα: «Η έξοδος της Ελλάδος από την κρίση;» χρίζει ιδιαίτερης προσοχής, καθώς ανάμεσα στις ηχηρές παρουσίες που θα λάβουν μέρος, θα βρίσκεται και ο Δημήτρης Πολιτόπουλος, ιδιοκτήτης της Ζυθοποιίας Μακεδονίας - Θράκης, εκπροσωπώντας στην ουσία ολόκληρη τη Θράκη. Ο επιχειρηματικός κόσμος της Ροδόπης, βρίσκει βήμα και λόγο για να συζητήσει όλα τα σύγχρονα οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικονομία στην χώρας μας.


Νέα / Νέος Χορηγός Για Το Κύπελλο Αγγλίας


Η μπύρα Budweiser θα είναι η χορηγός του Κυπέλλου Αγγλίας για τα επόμενα τρία χρόνια σε μια συνεργασία που θα αποφέρει στην αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία οκτώ εκατομμύρια λίρες ετησίως και με τη διοργάνωση να παίρνει το όνομα «The FA Cup with Budweiser».


Νέα / Διεύρυνση Συνεργασίας Tribe Με Αθηναϊκή Ζυθοποιΐα


Με τηλεοπτική καμπάνια, που είναι ήδη στον αέρα, ξεκίνησε το επικοινωνιακό λανσάρισμα της Amstel Premium Pilsener, μιας μπύρας που συγκεντρώνει την εμπειρία της Amstel και βασίζεται στην αυθεντική συνταγή του 1870, όπως αυτή δημιουργήθηκε από τους αρχιζυθοποιούς της Amstel.