Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Νέα / Βουλγαρία: Πωλείται Η Ζυθοποία Lomsko Pivo


Η τεχνική εταιρεία Enemona, με έδρα το Κοζλοντούι, θα προχωρήσει σε πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ζυθοποιίας Lomsko Pivo, που κατέχει, επιβεβαιώνοντας έτσι προηγούμενα δημοσίευματα.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Χαλάρωμα Με Μπύρες Και Πούρα Από Τους Άγγλους Διεθνείς


Την ώρα που οι φίλαθλοι στην Αγγλία... θρηνούσαν για τον ντροπιαστικό αποκλεισμό της ομάδας στο Μουντιάλ μετά τη συντριβή από τη Γερμανία με 4-1, οι Άγγλοι διεθνείς τα έπιναν στο μπαρ του ξενοδοχείου καπνίζοντας παράλληλα και πούρα.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-



Νέα / Η Magnus Magister Στη Ρουμανία


«Επίθεση» Ελληνικών τροφίμων στη Ρουμανία μέσω ΣΕΒΕ με αποστολή 34 Ελληνικών επιχειρήσεων στο Βουκουρέστι. Στόχος η αγορά των 22 εκ καταναλωτών. Στην αποστολή με πρόσκληση από το υπουργείο ανάπτυξης, συμμετέχει η δυναμική Ροδίτικη εταιρεία Εμμ. Παπαδημητρίου Α.Ε. Magnus Magister. Την αποστολή στηρίζει η Eurobank Εργασίας με τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο κον Νικ. Καραμούζη. Τις εκδηλώσεις θα τιμήσει ο υφυπουργός εξωτερικών κος Σπύρος Κουβέλης.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Δύο Οι Πιθανοί Αγοραστές Της Αγγλικής Bass


Ένας Βορειοαμερικανικός γίγαντας της ζυθοποιίας και μια τοπική μικρή ζυθοποιία φαίνονται ως οι πιθανοί αγοραστές της ετικέτας Bass στην Αγγλία.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Boston Brewing Co.: Χάνει Το Προνόμιο Της Craft Beer;


Την δεκαετία του '90 τους αποκαλούσαμε μικροζυθοποιούς. Γρήγορα καταλάβαμε ότι αυτό νομικά βασιζόταν στον αριθμό βαρελιών που παρήγαγαν. Καταλάβαμε όμως πως κάποιες μπύρες μικροζυθοποιείων δεν ήταν απλά, γιατί παρήγαγαν περισσότερα βαρέλια. Σήμερα χρησιμοποιούμε την φράση: Craft Beer. Δεν είναι επίσημος όρος αλλά ακούγεται περισσότερο αυθεντικός από τον Microbrew.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-