Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Σχετικά Με 'μας

Αγαπητέ χρήστη σε καλωσορίζουμε!

Η Beer-Pedia.com είναι μια ιστοσελίδα με θέμα την μπύρα, προσπάθεια πολλών ετών σκληρής δουλειάς. Αλλά με τη βοήθεια μερικών καλών φίλων, μας έδωσε την ώθηση ώστε να πάρει σάρκα και οστά και το όνειρο μας να γίνει πραγματικότητα.

Είμαστε μία ομάδα ανθρώπων με διαφορετικές ζωές, δουλειές, προσωπικότητες, οικογενειακές καταστάσεις αλλά με ένα κοινό ενδιαφέρον, "Την αγάπη μας για τη μπύρα, σε όλο τον κόσμο".
Μερικές φορές νιώθουμε σαν ιεραπόστολοι, σε μια παγκόσμια αποστολή μπύρας. Ρομαντικοί και ελεύθεροι πιστεύοντας ότι, "Η μπύρα θα σώσει τον κόσμο".


Στη πραγματική μας όμως ζωή, ο Γιώργος είναι σύζυγος και πατέρας, ένας θερμός λάτρης της μπύρας για πάνω από 25 χρόνια τώρα, συλλέκτης, δοκιμαστής και το επίκεντρο των φίλων του στις προτάσεις για καλή μπύρα. Στη πραγματικότητα είναι "Το μυαλό" και ο εμπνευστής όλης αυτής της δουλειάς.

Η Μαρία είναι σύζυγος και μητέρα ακολουθώντας τα βήματα του αγαπημένου της συζύγου, βοηθός, συλλέκτης και δοκιμαστής. Και οι δύο μαζί έχουν δοκιμάσει πάνω από 4.000 διαφορετικές ετικέτες απ' όλο τον κόσμο. Η συλλογή τους αριθμεί πάνω από 550 ποτήρια μπύρας, μερικά απ' αυτά παλιά και πολύ σπάνια.

Ο Δημήτρης είναι σύζυγος και πατέρας. Ο μεγαλύτερος συλλέκτης ποτηριών "Mug" στη Ελλάδα. Συνεργάτης και βοηθός της ομάδας με τις γνώσεις του, με ειδικότητα στις Βαλκανικές, Βαλτικές αλλά και στις χώρες της ανατολικής Ευρώπης και πολλές γνωριμίες με άλλους συλλέκτες. Μετράει πάνω από 1.400 ποτήρια στη συλλογή του.

Ο Θεόδωρος είναι ένα ξεχωριστό πρόσωπο στην ομάδα μας, μιας και κατέχει έναν ειδικό τίτλο. Είναι "Sommelier". Ασχολείται με τα κρασιά για πολλά χρόνια, αλλά τα τελευταία χρόνια επιδίδεται και στη γευσιγνωσία της μπύρας.


Η ομάδα μας βέβαια συμπληρώνεται και από κάποιους φίλους στο εξωτερικό, οι οποίοι λειτουργούν ως ανταποκριτές από τις χώρες τους αλλά και απ' όλο το κόσμο.

Απ' όλους εμάς, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Καλή περιήγηση.