Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Νέα / Το Aλκοόλ Σκοτώνει Περισσότερο Από Το AIDS, Τη Φυματίωση Ή Τη Βία


Το αλκοόλ προκαλεί σχεδόν 4% περισσότερους θανάτους παγκοσμίως απ' ότι το AIDS, η φυματίωση ή η βία, σύμφωνα με έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).

Η αύξηση του ατομικού εισοδήματος έχει συντελέσει στην αυξημένη κατανάλωση αλκοόλ στις πολυπληθής χώρες της Αφρικής και της Ασίας, περιλαμβανομένης της Ινδίας και της Νοτίου Αφρικής, ενώ η περιστασιακή ακατάσχετη κατανάλωση αλκοόλ είναι κυρίαρχο πρόβλημα σε πολλές ανεπτυγμένες χώρες, διαπιστώνεται στην έκθεση.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Carlsberg: Μείωση Κερδών Στο Δ' Τρίμηνο


Πτώση των κερδών της κατά 21% σημείωσε η δανέζικη ζυθοποιία, Carlsberg στο δ' τρίμηνο και διαμορφώθηκε στα 301 εκ. δανέζικες κορόνες (55.2 εκ. δολάρια) ή 2 κορόνες ανά μετοχή επικαλούμενη την υψηλότερη φορολογία στη Ρωσία.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Nέα / Beertuoso... Γιατί Ποτέ Πια Ένα Ποτήρι Μπύρα Δεν Θα Είναι Το Ίδιο!


Μια μοναδική εμπειρία για τον ουρανίσκο τόσο για εσάς που αγαπάτε την εκλεκτή μπύρα, όσο και για εσάς τους απαιτητικούς της γεύσης! Το νέο Beer- Restaurant στην παραλία του Αλίμου καταφέρνει αμέσως να σας κερδίσει και να σας κάνει να χαλαρώσετε με την ζεστή του ατμόσφαιρα, την επιβλητική πέτρα και το έντονο κόκκινο χρώμα!

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-