Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Nέα / Συσκευασίες Δώρου Από Carlsberg Και Kaiser


Πιστή στην παράδωση της όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Carlsberg και η Kaiser κυκλοφορούν σε συσκευασίες δώρου. Ποιο συγκεκριμένα:

Νέα προωθητική συσκευασία από τη μπύρα Carlsberg με δώρο το ανάγλυφο ποτήρι της!
Η μπύρα Carlsberg σας κάνει δώρο με την αγορά 6 Pack κουτάκι 330 ml το ανάγλυφο λογοτυπημένο ποτήρι της Carlsberg ιδανικό για την μέγιστη απόλαυση!

Νέα προωθητική συσκευασία από την μπύρα Carlsberg με δώρο T-Shirt του Ολυμπιακού!

Η μπύρα Carlsberg, επίσημος χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κυκλοφόρησε μια μοναδική συσκευασία 4 φιαλών 500ml όπου ο Galletti, ο Maresca και ο Domi σας προσκαλούν να αποκτήσετε ένα συλλεκτικό T-shirt, με το λογότυπο της αγαπημένης ομάδας του Ολυμπιακού!

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Ακυρώθηκε Ποινή Ξυλοδαρμού Για Γυναίκα Που Έπινε Μπύρα


Ακύρωσε ο τοπικός θρησκευτικός ηγέτης την ποινή ξυλοδαρμού που είχε επιβληθεί σε νεαρή μουσουλμάνα που είχε συλληφθεί να πίνει μπύρα στη Μαλαισία.

Η Kartika Sari Dewi Shukarno είχε δηλώσει ένοχη για το αδίκημα σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο που ισχύει στη χώρα και είχε καταδικασθεί σε έξι μπαστουνιές. Ωστόσο, σύμφωνα με την οικογένειά της, ο σουλτάνος του κρατιδίου Παχάνγκ ακύρωσε την ποινή, αντικαθιστώντας την με κοινωνική εργασία.

-Διαβάστε ολόκληρο άρθρο-

Νέα / Λυκίσκος Στον Κάμπο Του Ν. Καρδίτσας


Λυκίσκος, ο "πράσινος χρυσός" της ζυθοποιίας. Τις δυνατότητες ανάπτυξης καλλιεργειών λυκίσκου, στον κάμπο του Νομού Καρδίτσας, αναδεικνύει εργασία του επίκουρου καθηγητή του Γεωπονικού Ινστιτούτου Αθηνών, Δημητρίου Μπιλάλη και της Σωτηρίας Πατσιαλή, γεωπόνου, υποψηφίου διδάκτορα του παραπάνω πανεπιστημίου.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Ιστορικά / Ξύλινα Βαρέλια


Το ξύλο χρησιμοποιήθηκε οικιακά αλλά και ως μέσο μεταφοράς ποτών, σχεδόν από όταν οι άνθρωποι άρχισαν να το επεξεργάζονται. Οι πρώτοι ζυθοποιοί στην Κίνα, την Ελλάδα και την Αίγυπτο χρησιμοποιούσαν κεραμικά δοχεία για το σπίτι και για την μεταφορά ποτών παρ' όλο που το ξύλο ήταν φθηνότερο, πιο ευλύγιστο και ευκολότερο να κατασκευαστεί. Τον πρώτο αιώνα τελικά αντικατέστησε τα κεραμικά δοχεία.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-