Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Νέα / Πίνεις Ένα Ποτηράκι;


Η κρύα μπύρα στο μπαρ δεν ενισχύει μόνο την αποφασιστικότητά σου να πιάσεις κουβέντα στον ωραίο τύπο που κάθεται δίπλα - κάνει, επίσης, πιο δυνατό το σκελετό σου. «Η μπύρα περιέχει διατροφική σιλικόνη και η διατροφή που είναι πλούσια σε αυτό το στοιχείο συσχετίζεται με την αύξηση της οστικής μεταλλικής πυκνότητας στις γυναίκες πριν από την εμμηνόπαυση», εξηγεί ο Γιάννης Χρύσου, κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος, Γ.Γ. του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής, και προσθέτει: «Οι θηλυκές ορμόνες, τα οιστρογόνα, ίσως αλληλεπιδρούν με τη σιλικόνη, αποτρέποντας την οστική απώλεια στις γυναίκες».

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιία: Αληθινή Μπύρα


"Στο βορειοδυτικό άκρο της Ελλάδας, ανάμεσα σε εκπληκτικές παραλίες και τοπία απαράμιλλου φυσικού κάλους, συντελείται μια προβιομηχανική επανάσταση στην εγχώρια ζυθοποιία".

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Μια Μικρoζυθοποιία Που Κάνει Θαύματα


Τον Ιούλιο του 2008 κυκλοφόρησαν έξι διαφορετικοί τύποι μπύρας που περιλαμβάνουν ξανθιά Ρilsner, καστανή καπνιστή Smoked Lager, κόκκινη Red Αle, αφιλτράριστη σταρόμπυρα Weiss.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Σπάει Τα Ταμεία Η Νέα Fix


Η ιστορία της ελληνικής μπύρας, τουλάχιστον για τα πρώτα... 100 χρόνια, συμπυκνώνεται στο εμπορικό σήμα Fix. Πρόκειται για ένα σήμα που δεν αντιπροσωπεύει μόνο ένα προϊόν, αλλά την οικονομική εξέλιξη της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας από τα μέσα του 19ου αιώνα ως τις αρχές της δεκαετίας του '80 με έντονη πολιτική φόρτιση και με ισχυρή δόση αλαζονείας- ίσως την κληρονόμησε από τη βαυαρική καταγωγή του ονόματος. Στη διάρκεια των τριάντα τελευταίων χρόνων το εμπορικό σήμα Fix βρέθηκε ενεχυριασμένο, στην κατοχή της Εθνικής Τράπεζας.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-