Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Νέα / Draft Beer Hall... Το Τέλος Μιας Πρωτοπόρου Ιδέας


Πριν από σχεδόν 2 χρόνια είχαμε μια ιδέα όπου πιστέψαμε σε αυτή και ανοίξαμε στην πόλη του Αγρινίου την πρώτη μπυραρία-εστιατόριο το Draft Beer Hall.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Τρεις Νέες Ετικέτες Από Την Mikkeller


Mikkeller Barrel-Aged Santa's Little Helper
Οι βοηθοί του Αη Βασίλη καθηστέρησαν λιγάκι φέτος. Η "Barrel-Aged Santa's Little Helper" είναι μια βελγική Strong Ale με 10.9% ABV, παρασκευασμένη με μπαχαρικά και ωρίμανση σε βαρέλια από ρούμι.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Nέα / Καταρρέουν Οι «Συμφωνίες Κυρίων» Για Τις Τιμές


Σαν πύργος από τραπουλόχαρτα μοιάζουν να καταρρέουν οι διαβεβαιώσεις των επιχειρήσεων προς το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ότι θα συγκρατήσουν ή και θα μειώσουν τις τιμές των προϊόντων τους.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


        

Νέα / International Herald Tribune: Το Πρόβλημα Της Ελλάδας Και Της Παθογένιας Της Οικονομίας Μέσα Από Το Παράδειγμα Της Οδύσσειας Της Πρώτης Ελληνικής Μπύρας


Με ένα άκρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το καρτέλ της μπύρας στην Ελλάδα και με δηλώσεις του Ελληνοαμερικανού Επιχειρηματία Δημήτρη Πολιτόπουλου, του ανθρώπου που πήγε στον πιο ευαίσθητο χώρο της Ελλάδας, την Κομοτηνή και επένδυσε ένα τεράστιο για την εποχή μας ποσό στην πρώτη Ελληνική μπύρα.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-