Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Νέα / Το Κάστρο Της Μπύρας: 2ο Δελτίο Τύπου


Μπύρες απ' όλο τον κόσμο και ένας εξαήμερος βομβαρδισμός απολαυστικών γεύσεων. Στο «Κάστρο Της Μπύρας» που θα στηθεί στην παραλία του Λευκού Πύργου, από 22 έως 27 Ιουνίου 2010.

Όλες οι μπυραρίες της πόλης, προτάσσουν τα βαρέλια τους και από τις πολεμίστρες του κάστρου μας, θα ρέει Ξανθιά, Κόκκινη και Μαύρη μπύρα.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Συνελήφθησαν Δύο Ολλανδέζες Για «Γκρίζα» Διαφήμιση


Δύο Ολλανδέζες συνελήφθησαν από την αστυνομία της Νότιας Αφρικής στο ξενοδοχείο τους στο Γιοχάνεσμπουργκ με την κατηγορία ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα των «οράνιε» με τη Δανία έκαναν γκρίζα διαφήμιση. Συγκεκριμένα κατηγορούνται ότι μαζί με άλλες 34 συμπατριώτισσες τους, φορούσαν φορέματα με το λογότυπο εταιρείας παραγωγής μπύρας.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Βραβεύτηκε Η Μπύρα «Βεργίνα»


Σε μια εκδήλωση απαρχή δράσεων στα πλαίσια μιας προσπάθειας στήριξης και προβολής των υγειών επιχειρηματιών που επένδυσαν και δραστηριοποιούνται στην Θράκη, ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης, βράβευσε το βράδυ του Σαββάτου, την «Ζυθοποιία Μακεδονίας-Θράκης», παραγωγό της μπύρας «Βεργίνα», επιχείρηση εγκατεστημένη στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Απέτυχε Η Προσπάθεια Μείωσης Της Κατανάλωσης Αλκοολούχων Από Εφήβους Στην Γερμανία


Το 2004 η Γερμανική κυβέρνηση ψήφισε νόμο για επιβολή πρόσθετων φόρων που διπλασίασαν την τιμή μιας μόνο κατηγορίας αλκοολούχων (αλκοολούχα με γεύσεις -RTDs, alcopops) που είναι πολύ δημοφιλής σε άτομα από 12-17 ετών. Στόχος της προσπάθειας αυτής ήταν η μείωση της κατανάλωσης αλκοολούχων από ανήλικους, αποτρέποντας τους από τις βλαβερές της συνέπειες.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-