Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Νέα / Ανανέωση Συνεργασίας ΕΠΟ-Amstel


Ο καθένας έχει την ομάδα του, για την Amstel και όλους εμάς τους Έλληνες όμως, μία είναι η καλύτερή μας... η Εθνική Ομάδα! Η αγαπημένη μας μπύρα Amstel ανανεώνει τη στήριξή της στην ΕΠΟ, εν όψει και του EURO 2012, δίνοντας το παρών ως Υπερήφανος Χορηγός αδιάλειπτα από το 2008.


Νέα / Ένα Φανταστικό Ταξίδι Στο Hong Kong Παρέα Με 5 Φίλους Σου


H Carlsberg σήμερα διοργανώνει μια καλοκαιρινή καμπάνια, πέρα από κάθε φαντασία, και προσφέρει σε ένα Κύπριο νικητή, ένα VIP ταξίδι με προορισμό το Hong Kong, με όλα τα έξοδα πληρωμένα για τον νικητή και τους 5 καλυτέρους του φίλους. Επίσης, θα απολαύσουν ένα μοναδικό rooftop πάρτυ στο Hong Kong παρέα με τον DJ Paul Van Dyk. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν απλά να 'πείσουν' τους χρηστές του Facebook και την κριτική επιτροπή πως 'έχουν αυτό που χρειάζεται' για να ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ..., και εδώ αρχίζει η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!


Νέα / Μύθος Ζυθοποιία: Αύξηση 13.6% Στον Τζίρο Το 2010


Αύξηση των πωλήσεων κατά 14% και ικανοποιητική κερδοφορία για 3η συνεχή χρονιά παρουσιάζει η Μύθος Ζυθοποιία για το 2010, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών της εταιρείας παρουσίασε αύξηση 13,6% και ανήλθε στα 74,473 εκατ. ευρώ έναντι 65,545 εκατ. ευρώ το 2009.