Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Νέα / BERLIN: Μπύρα Κορυφαίων Προδιαγραφών!


Η νέα μπύρα BERLIN είναι βασισμένη στην αυθεντική διαδικασία που εφαρμόσθηκε το 1516 στη Βαυαρία για την παραγωγή ζύθου, τον περίφημο Νόμο Αγνότητας και υπερέχει σε γεύση και χαρακτήρα. Για την παρασκευή της BERLIN χρησιμοποιούνται εξαιρετικής ποιότητας κριθάρι, επιλεγμένες ποικιλίες λυκίσκου και αρτεσιανό νερό Παρνασσού. Η πρωτότυπη συνταγή της BERLIN είναι διαμορφωμένη -με βάση τις γευστικές απαιτήσεις του Έλληνα καταναλωτή- από ομάδα κορυφαίων Γερμανών ζυθοποιών που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα. Με ζύμωση και ωρίμανση μακράς περιόδου την παραγωγή της BERLIN φροντίζουν επιμελώς οι άνθρωποι της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης που εδώ και 30 χρόνια υπηρετούν την τέχνη παραγωγής μπύρας και κατέχουν σημαντική κληρονομιά αφού παράγουν, μεταξύ άλλων, την καλύτερη Stella Artois του κόσμου!

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Συνεργασία


Στα πλαίσια της διεύρυνσης των συνεργασιών με την σελίδα μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την αμφίπλευρη συνεργασία του νέου περιοδικού στον χώρο των αλκοολούχων ποτών Vol% και της www.Beer-Pedia.com που ξεκίνησε στις αρχές του τρέχοντος μήνα.

πηγή: www.Beer-Pedia.com (15 Ιουνίου 2010)


Νέα / Καταγγελίες Τσάβες Για Υποψήφιο Πρόεδρο Υπό Την Καθοδήγηση Της Ουάσινγκτον


Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας δήλωσε χθες ότι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο και ιδιοκτήτης μίας από τις μεγαλύτερες ζυθοποιίες στη χώρα αυτή της Νότιας Αμερικής, Λορέντζο Μεντόζα, σχεδιάζει να διεκδικήσει την προεδρία με τη στήριξη των ΗΠΑ.

Ο Τσάβες, ορκισμένος εχθρός του αμερικανικού "ιμπεριαλισμού", δεν έδωσε κάποια στοιχεία για να στηρίξει τον ισχυρισμό ότι ο ιδιοκτήτης του Empresas Polar έχει πολιτικές φιλοδοξίες και αρκέστηκε μόνο στο να πει ότι ο δισεκατομμυριούχος θα πρέπει να σκεφτεί προσεκτικά προτού εισέλθει στην πολιτική γιατί η κυβέρνηση ελέγχει τις προμήθειες σιταριού.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Ακόμα Περισσότερες Ετικέτες Από Τη Mikkeller


Η Mikkeller, πιστή στην παράδοση να κυκλοφορεί σε τακτά χρονικά διαστήματα μπύρες, είτε δικής της παραγωγής είτε σε συνεργασία με άλλα ζυθοποιεία, κυκλοφορεί 17 νέες μπύρες, που παρουσιάζονται για πρώτη φορά αποκλειστικά από την www.Beer-Pedia.com στην Ελλάδα. Οι έξι απ' αυτές έχουν πάρει την έγκριση της έκδοσης ετικέτας και σας τις παραθέτουμε παρακάτω.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-