Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Νέα / Αρχίζει Το Φεστιβάλ Μπύρας - Beer Fest


Την Τετάρτη, 18 Αυγούστου, στο Βελιγράδι αρχίζει το Όγδοο φεστιβάλ μπύρας - γνωστό σαν Beer fest, το οποίο αναμένεται να επισκεφτούν πολυάριθμοι επισκέπτες και στο οποίο θα παρουσιαστούν σχεδόν όλες οι μάρκες μπύρας στον κόσμο, παράλληλα με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα. Γράφει η δημοσιογράφος Jelena Gligorić.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Nέα / Carlsberg: Ενισχυμένα Κέρδη Και Θετική Αναθεώρηση Του Outlook


Η Δανική ζυθοποιία Carlsberg A/S (CARL-A.KO) αναθεώρησε ανοδικά το outlook για το 2010, καθώς η αγορά της Ρωσίας δεν θα είναι τόσο άσχημη όσο αναμενόταν και δέχεται ώθηση από την καλύτερη συναλλαγματική ισοτιμία έναντι του ρουβλιού.

Η εταιρεία, η οποία κατέγραψε μείωση της παραγόμενης ποσότητας μπύρας κατά την διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του έτους, εν μέρει λόγω της σημαντικής ανόδου των τιμών στη Ρωσία, αναμένει πλέον τα καθαρά κέρδη να αυξηθούν κατά περίπου 40% στο τρέχον έτος, αύξηση διπλάσια της αρχικής εκτίμησης του 20%.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-



Νέα / Η Μπύρα «Κατηγορούμενη» Για Ψωρίαση Στις Γυναίκες


Οι γυναίκες που πίνουν μπύρα πέντε φορές την εβδομάδα, εκδηλώνουν συχνότερα ψωρίαση, μία χρόνια μη μεταδοτική νόσο του δέρματος.

Στο πλαίσιο της μελέτης φάνηκε πως γυναίκες που έπιναν πέντε μπύρες την εβδομάδα, διπλασίαζαν τον κίνδυνο εκδήλωσης της νόσου, σε σχέση με αυτές που δεν έπιναν καθόλου.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-