Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Νέα / Anheuser-Busch InBev: Προς Πλήρη Έλεγχο Της Grupo Modelo


Νικήτρια βγήκε η Anheuser-Busch InBev, η μεγαλύτερη εταιρεία ζυθοποιίας παγκοσμίως, στη διαμάχη σχετικά με την ιδιοκτησία του 50% της Grupo Modelo SAB, εντείνοντας τις φήμες ότι μπορεί να καταθέσει προσφορά για το σύνολο της Mεξικάνικης ζυθοποιίας.

Διαιτητικό πάνελ αποφάσισε ότι η συγχώνευση το 2008 μεταξύ της Inbev NV και της Anheuser-Busch Cos., δεν παραβίασε τη συμφωνία σχετικά με τη μεταφορά της συμμετοχής της κατασκευάστριας εταιρείας της μπύρας Budweiser, Modelo.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Πτώση 5% Σε Όγκο Στις Πωλήσεις Των Σούπερ Μάρκετ


Σε «ελεύθερη πτώση» βρίσκεται η εγχώρια κατανάλωση σε τρόφιμα, ποτά και καπνικά προϊόντα στο α' εξάμηνο του 2010, εξαιτίας της επιδείνωσης του οικονομικού κλίματος και της κατακόρυφης κάμψης της αγοραστικής δύναμης. Οι πωλήσεις των αλκοολούχων ποτών και μπίρας, καπνικών προϊόντων και ειδών διατροφής καταγράφουν αρνητικά ρεκόρ από την αρχή του τρέχοντος έτους, παρά το «πάγωμα» των τιμών και τις αλλεπάλληλες προσφορές που κατακλύζουν την αγορά. Στελέχη επιχειρήσεων μιλώντας στην «Η», κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την πορεία των πωλήσεων τους επόμενους μήνες, μετά την «απογοητευτική» εικόνα που εμφάνισαν τα έσοδα τον Ιούνιο και μιλούν ανοιχτά για επερχόμενο κύμα «λουκέτων», εάν συνεχιστεί η σημερινή κατάσταση.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Βραδιά Γευσιγνωσίας


Οι λάτρεις του ζύθου μπορούν να απολαύσουν μία ξεχωριστή βραδιά με τις εκλεκτές μπύρες Άλφα, Fisher, Amstel Bock, McFarland, στον υπέροχο χώρο του cafe Αβησσυνία. Συγκεκριμένα η Αθηναϊκή Ζυθοποιία σε συνεργασία με το γνωστό cafe Αβησσυνία στο Μοναστηράκι, διοργανώνουν μία μοναδική βραδιά γευσιγνωσίας για όσους θέλουν να γνωρίσουν νέες γευστικές εμπειρίες. Το ραντεβού έχει οριστεί για τη Δευτέρα 20 Ιουλίου και ώρα 21:00.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-