Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Νέα / "Άθλοι" Η Nέα Eπικοινωνιακή Kαμπάνια Tης Mπύρας Carlsberg


Με μια νέα δυναμική καμπάνια ξεκινάει την νέα της εποχή η δημοφιλής και διεθνώς αναγνωρισμένη μπύρα Carlsberg.

Όταν καταφέρνεις να πετύχεις το στόχο σου, ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες ή όταν απλά δείχνεις θάρρος, εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό, τότε αυτό είναι Άθλος! Και επειδή οι Άθλοι πρέπει να επιβραβεύονται το "That Calls for a Carlsberg" αποτελεί το νέο motto για όλους όσους επιτυγχάνουν τους στόχους τους και επιβραβεύουν τον εαυτό τους γιατί τότε «η Carlsberg έχει καλύτερη γεύση όταν την αξίζεις».

Μπύρα Και Επιστήμη / Μπύρα, Ελιξίριο Ομορφιάς!


Η μπύρα αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές αλκοολούχων ποτών που μπορεί να προτιμήσει κάποιος, από άποψη υγείας και ομορφιάς. Αφ' ενός γιατί η μέτρια κατανάλωσή της, δηλαδή μέχρι 2 ποτήρια στους άντρες και μέχρι 1 στις γυναίκες, στo πλαίσιo μιας ισορροπημένης διατροφής, δεν παχαίνει, όπως δείχνουν τα τελευταία δεδομένα από επιστημονικές μελέτες και αφετέρου, γιατί είναι πολύ πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, με ευεργετική επίδραση στο νευρικό και καρδιαγγειακό σύστημα.

Νέα / Και Δική Τους Μπύρα Οι Elbow!


Οι Elbow φαίνεται ότι δεν αρκούνται με την εμπορική εκμετάλλευση του ονόματός τους και την παρουσία του στα... συνήθη είδη όπως μπλουζάκια, καπέλα και πολλά άλλα και αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη δική τους μπύρα!!!

Νέα / Κλείνει Την MillerCoors Η Κυβέρνηση Της Μινεσότα


Την διακοπή λειτουργίας της ζυθοποιίας MillerCoors καθώς και την απόσυρση των προϊόντων της αποφάσισε εχθές, 13 Ιουλίου 2011, η κυβέρνηση της Μινεσότα εξαιτίας ενός προβλήματος αδειοδότησης.