Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Νέα / Διπλάσιο Μερίδιο Αγοράς Στην Πενταετία Ζητά Η Μύθος Ζυθοποιία


Μπορεί η Eλληνική αγορά να είναι... βαρετή από άποψη γεύσεων, αλλά για την Μύθος – Carlsberg θεωρείται πολλά υποσχόμενη και γι' αυτό και θέλει να ταράξει... τους αφρούς.

Στόχος της Μύθος είναι να διευρύνει σημαντικά τα μερίδια αγοράς της τα επόμενα χρόνια και από το 11% που κατείχε πέρυσι να φτάσει στο 22% μέχρι το 2015. «Είναι πολύ φιλόδοξος ο στόχος για διπλασιασμό των μεριδίων μας, αλλά είναι ρεαλιστικός και επιτεύξιμος», απάντησε σε σχετική ερώτηση του Capital.gr, ο διευθύνων σύμβουλος της ζυθοποιίας, κ. Søren Brinck, για να συμπληρώσει πως «δεν μας αρκεί κάθε χρόνο να κερδίζουμε 1%».

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Το Κάστρο Της Μπύρας: Μουσικό Πρόγραμμα


* Τρίτη 22/6

19:30-23:00 Καμάς Γ. & Lemonostifel

* Τετάρτη 23/6

19:30-23:00 Fouskes Band

* Πέμπτη 24/6

19:30-23:00 Καμάς Γ. & Π. Δόβας & Enallax Band
23:00-24:00 Rockarolla Party

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-



Αφιερώματα / Ανακύκλωση Βαρελιών Μπύρας


Η μαγεία του draft είναι φιλική προς το περιβάλλον
H βαρελίσια µπύρα, η οποία διαθέτει µια σειρά από προτερήματα, όπως είναι η σπιρτάδα, η ζωντάνια, τα αρώματα και η γεύση, αποθηκεύεται στα ανοξείδωτα μεταλλικά βαρέλια των πέντε, δέκα, είκοσι ή τριάντα lt, τα οποία φροντίζουν να διατηρούν τη φρεσκάδα της και φέρουν το χαρακτηριστικό logo της ζυθοποιίας από την οποία προέρχονται. Η κατασκευή τους έχει προγραμματιστεί ώστε να µην αλλοιώνουν την ποιότητα της µπύρας αλλά και να διατηρούνται στον χρόνο χωρίς να επιβαρύνουν το περιβάλλον. Μάλιστα, ακόμα και όταν επέλθει τελικά η φθορά τους, οδηγούνται στη χρήσιμη ανακύκλωση για ανοξείδωτα υλικά.


-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-




Εκδηλώσεις / Arthur Guinness Day 2010


Στις 23 Σεπτεμβρίου 2010 και ακριβώς στις 17.59 τοπική ώρα για άλλη μια φορά θα εορταστεί παγκοσμίως η αξιοπρόσεκτη ζωή και η παρακαταθήκη που μας άφησε ο Arthur Guinness. Βασισμένοι στην περσινή επιτυχία που είχε το γεγονός.

Η Arthur Guinness Day 2010, που ξεκίνησε να εορτάζεται πέρσι για την επέτειο των 250 ετών, θα διοργανώσει αξιόλογους εορτασμούς και συναυλίες, και θα λάβει χώρα σε όλο τον κόσμο.

πηγή: www.Beer-Pedia.com (18 Ιουνίου 2010)