Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Νέα / Η www.Beer-Pedia.com Στην Τηλεόραση Του Σκάι


Αύριο Τρίτη 22 Ιουνίου 2010, σε απ' ευθείας σύνδεση με την εκπομπή "ΣΚΑΙ Τώρα" με την Πόπη Τσαπανίδου, που προβάλεται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως και τις 13:00 το μεσημέρι, θα μιλήσει ζωντανά ο επνευστής της www.Beer-Pedia.com, Γεώργιος Ιορδανίδης.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Έλληνας Ο Νέος Ιδιοκτήτης Της Pabst Brewing Co.


Ο επιχειρηματίας C. Dean Metropoulos, δημιουργός των Chef Boyardee, Birds Eye, & Vlasic Pickles, αγόρασε την Pabst Brewing Co. έναντι του ποσού των $250 εκατομμυρίων. Η Pabst Brewing Co. είναι μια ζυθοποιία 165 ετών, που κατέχει 32 ετικέτες ανάμεσα στις οποίες τις Schlitz, Colt 45, Lone Star και την Old Style. Η ζυθοποιία ιδρύθηκε το 1844 στο Μιλγουόκι και κέρδισε βραβείο "blue ribbon" (μπλέ κορδέλα) στην παγκόσμια έκθεση του 1893, έκλεισε όμως το τελευταίο του ζυθοποιείο στο Μιλγουόκι το 1996.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Μπύρα: Ένα Από Τα Πιο Υγιεινά Αλκοολούχα Ποτά


Την ίδια ώρα που διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελο, σύντροφος και φίλος των ποδοσφαιρόφιλων θεωρείται η μπύρα. Παρόλα αυτά πολλοί ανησυχούν για τις επιπτώσεις που έχει στον οργανισμό μας, καθώς και για τα κιλά τα οποία μπορεί να πάρουμε.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Δηµιουργούµε Μέσα Από Τις Κρίσεις Νέες Ευκαιρίες


Η «άφιξη» της Fix ταυτίζεται με μια «μεγάλη επιστροφή» λέει ο Γιάννης Χήτος, πρόεδρος της Ολυµπιακής Ζυθοποιίας. Πιστεύει δε ότι οι Έλληνες επιχειρηµατίες του κλάδου όταν αξιοποιήσουν την πρώτη ύλη και το έµψυχο δυναµικό της πατρίδας μας και εστιάσουν στην καινοτοµία μπορούν να καταφέρουν περισσότερα απ' όσα νοµίζουν.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Ήπιε 35 Κιλά Μπύρας Και Έπαθε Μπυρίτιδα!!!



Οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι όταν ένας 37 ετών άνδρας, από την Γλασκώβη της Σκωτίας, μπήκε στα επείγοντα περιστατικά ενός νοσοκομείου διαμαρτυρόμενος για θολή όραση και για ατελείωτους πονοκεφάλους.

Ο ανώνυμος ασθενής δεν είχε κανένα ιστορικό τραύματος στο κεφάλι ή απώλεια συνείδησης, το ιατρικό του ιστορικό ήταν αψεγάδιαστο και δεν έπερνε καμία φαρμακευτική αγωγή. Η θερμοκρασία σώματος και η πίεση του ήταν φυσιολογική και η νευρολογική εξέταση ήταν αρνητική.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-