Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Νέα / Μια Παγωμένη Μπύρα Στον Παγωμένο Σουηδικό Βυθό


Μια μοναδική εμπειρία έζησε η 30χρονη Εβελίν Γκριντελέτ από την πόλη Seraing του Βελγίου, η οποία μαζί με τον σύζυγό της και την αδερφή της βρέθηκε μέσα στο ειδικά διαμορφωμένο μίνι-υποβρύχιο γνωστής ζυθοποιίας και επισκέφθηκε το απομονωμένο νησί Högmarsö στο αρχιπέλαγος της Στοκχόλμης.

Η Εβελίν ήταν η τυχερή νικήτρια του διαγωνισμού «Guinness Sea Experience» της Iρλανδικής εταιρείας μπύρας, Guinness. Το μινι-υποβρύχιο ονομάστηκε «Deep Sea Bar».

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Heineken: Ανακοίνωση Κερδών Για Το 2009


Η Heineken ανακοίνωσε κέρδη της τάξεως του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για το 2009, το οποίο αντιστοιχεί σε 18% αύξηση σε σχέση με το 2008. Ο παραγωγός μπύρας με έδρα το Άμστερνταμ ανέφερε κύκλο εργασιών 14.7 δισεκατομμύρια ευρώ πέρυσι, παρά τη μείωση των πωλήσεων μπύρας. Περικοπές κόστους και η αύξηση των τιμών εξασφαλίζει μεγαλύτερο κέρδος για την εταιρεία.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Πανηγύριζαν Με Πούρα Και Μπύρες Στον Πάγο


Στο μικροσκόπιο της ΔΟΕ έχουν τεθεί οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί της γυναικείας ομάδας χόκεϊ επί πάγου του Καναδά, που κατέκτησε το χρυσό στους Χειμερινούς του Βανκούβερ, καθώς τα κορίτσια κατανάλωναν άφθονες ποσότητες μπύρας, ενώ κάπνιζαν και πούρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ανάμεσα στις παίκτριες που το... γλένταγαν με τη ψυχή του ήταν κι η 18χρονη Μαρί - Φίλιπ Πουρλίν, με την νομοθεσία να είναι αυστηρή στην Βρετανική Κολούμπια, όπου διεξάγονται οι αγώνες, καθώς δεν επιτρέπεται σε νέους κάτω των 19 ετών να καταναλώνουν αλκοόλ.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Η Διαφήμιση Της Εβδομάδας / Super Bock - Sabor Autentico