Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Νέα / Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Στα Δικαστήρια Η Διαμάχη Με Τη Μύθος


Για απόφαση που θα τη ζημιώσει κάνει λόγο η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, η οποία εξετάζει νομικά τα επόμενα βήματά της.

Προβάδισμα επί της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας αποκτά η Μύθος, στη δικαστική μάχη που εκτυλίσσεται ανάμεσά τους τα δυο τελευταία χρόνια. Το Διοικητικό Εφετείο έκανε δεκτή την προσφυγή της Μύθος και ήρε την προσωρινή διαταγή που ανέστειλε τη συνεκδίκαση της αυτεπάγγελτης έρευνας της Επιτροπής Ανταγωνισμού στην αγορά μπίρας και των καταγγελιών της Μύθος για παραβίαση του ελεύθερου ανταγωνισμού από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Τα 10 Πιο Ακριβά Προϊόντα Στην ΕΕ Τα Πληρώνουν Έλληνες


Τον Οκτώβριο στην Ελλάδα ο πληθωρισμός έφτασε στο 5.2%, σημειώνοντας ρεκόρ σε σχέση με τα άλλα κράτη της Ε.Ε, όπου ο πληθωρισμός ανήλθε στο 1.9%.

Οι Έλληνες ήρθαν τον Οκτώβριο αντιμέτωποι με τις μεγαλύτερες αυξήσεις τιμών μεταξύ της Ε.Ε. σε δέκα προϊόντα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat τα δέκα πιο ακριβά προιόντα στην Ελλάδα σε σχέση με την Ευρωζώνη είναι:

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Βραδιά Γευσιγνωσίας Mπύρας Από Την Αθηναϊκή Ζυθοποιία Στο Bistro Στέκι Της Πόλης, Το Εστιατόριο Black Duck


Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία πραγματοποίησε την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου μια ξεχωριστή βραδιά γευσιγνωσίας, στον εστιατόριο Black Duck. Οι εκλεπτυσμένοι ζύθοι, το ειδικά επιλεγμένο μενού τεσσάρων πιάτων, οι πολύτιμες γνώσεις του κριτικού γεύσης Δημήτρη Αντωνόπουλου και ο bistro χώρος του Black Duck, αποτέλεσαν το ιδανικό σκηνικό για μια υπέροχη βραδιά γευσιγνωσίας ζύθου, στην καρδιά της Αθήνας. Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τα είδη μπύρας, τα χαρακτηριστικά τους, τη διαδικασία σερβιρίσματος, ενώ απόλαυσαν το γευστικό αποτέλεσμα μιας μπύρας, όταν αυτή συνοδεύει το πιάτο που της ταιριάζει.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-