Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Νέα / Υποχώρηση Στη Κατανάλωση Μπύρας Στην Ελλάδα


Η αγορά της μπύρας, σαφώς επηρεασμένη από την τρέχουσα οικονομική κατάσταση, εμφανίζει πτωτικές τάσεις και αναμένεται να παρουσιάσει περαιτέρω απώλειες την επόμενη διετία. Τα παραπάνω επισημαίνονται στην κλαδική μελέτη που εκπόνησε η Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών της ICAP Group.

Νέα / Αθηναϊκή Ζυθοποιία: "Η Κρίση Κάποτε Θα Τελειώσει"


Η μεγαλύτερη ίσως αγωνία που βιώνουν τους τελευταίους μήνες οι διοίκησεις των θυγατρικών πολυεθνικών εταιρειών στην Ελλάδα είναι ποια "μαντάτα" θα έλθουν από τη μητρική εταιρεία. Ήτοι, ποια μέτρα θα κληθούν να εφαρμόσουν κατ' επιταγήν των "κεντρικών" ώστε να αντεπεξέλθουν του υφεσιακού περιβάλλοντος της ελληνικής αγοράς που πλήττει την κερδοφορία τους.

Νέα / Το... Ρίξαμε Στην Μπύρα Λόγω Οικονομικής Δυσπραγίας


Αντοχές επιδεικνύει στην οικονομική κρίση η αγορά μπύρας, «βλέποντας» τις πωλήσεις της στα σουπερμάρκετ να παραμένουν ουσιαστικά σταθερές, καταγράφοντας οριακή μείωση τόσο σε όγκο, όσο και σε αξία. Ταυτόχρονα, ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η μείωση που καταγράφουν στο ίδιο δίκτυο οι πωλήσεις μπίρας ιδιωτικής ετικέτας, σε πλήρη αντίθεση με την τάση που παρουσιάζει η πλειονότητα άλλων προϊοντικών κατηγοριών και δη τροφίμων.

Νέα / Roots "Beery" Roots


Πριν από ένα χρόνο έκαναν την πρώτη προσπάθεια, όχι και τόσο επιτυχημένη με την Microcervejaria Paulista, όπου έληξε άδοξα! Από πέρσι μέχρι σήμερα αναζητούσαν μια νέα πιο καλή συνεργασία και τελικά τα κατάφεραν.