Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Nέα / Κατέρρευσε Η Στέγη Της Rahr & Sons Brewery Co.


Οι ζημιές που προκλήθηκαν από τη θύελλα που ξέσπασε στο Fort Worth του Texas, όταν ένα τμήμα της οροφής του ζυθοποιείου κατέρρευσε από το πολύ χιόνι, θα κρατήσει τη μπύρα κρύα.

Ο ιδιοκτήτης της Rahr & Sons Brewery Co., Fritz Rahr, λέει ότι "ο ψυχρός καιρός θα διατηρήσει τη μπύρα σε αρκετά καλή θερμοκρασία με απλή ψύξη μέχρι να γίνουν οι επισκευές". Ανέφερε ότι η κατάρρευση προκάλεσε ζημιές, σκίζοντας τις ψυκτικές σωλήνες που κρατούσαν τις 13 δεξαμενές αποθήκευσης στη σωστή θερμοκρασία στην αποθήκη. "Εργαζόμαστε σκληρά να αποκαταστήσουμε τις ζημιές. Θα πρέπει να μεταφέρουμε τα 22.000 γαλόνια σε φορτηγά ψυγεία. Ευτυχώς που δεν καταστράφηκε η μπύρα".

Η προγραμματισμένη εκδήλωση του Σαββάτου έχει αναβληθεί.

πηγή: www.Beer-Pedia.com (13 Φεβρουαρίου 2010)

Νέα / Τριαντάφυλλα Με Άρωμα Μπύρας


Σύμφωνα με επιστήμονες από τη Φλόριντα, οι οποίοι έχουν εντοπιστεί τα γονίδια που παράγουν τα διάφορα έλαια που αναδύουν μυρωδιές τα λουλούδια, θα δημιουργήσουν τριαντάφυλλα με άρωμα ξανθιάς μπύρας και τα οποία θα είναι σύντομα διαθέσιμα στην αγορά.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Συνταγές / Μοσχάρι Πρασοσέλινο Με Μπύρα


Υλικά (4 άτομα)

700γρ. μοσχάρι (λαιμό)
5 πράσα μέτρια
6 κλωνάρια σέλινο
2x330ml μπύρα (μοναστηριακή 6-8% αλκοόλ)
ελαιόλαδο
χυμό από ένα λεμόνι
2 αυγά
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Μπυρο-Προτάσεις / Barbãr (Βέλγιο)


Βελγική μπύρα που παρασκευάζεται από την οικογενειακή ζυθοποιία της Lefebvre που χρονολογείτε από το 1876. Παράγεται με το νερό που αντλείται από ένα αρτεσιανό πηγάδι στο χώρο της ζυθοποιίας, στο Quenast, ένα μικρό χωριό στα νότια των Βρυξελλών.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Μπυρο-Προτάσεις / Delirium Tremens (Βέλγιο)


Πρωτο-κυκλοφόρησε στις 26 Δεκεμβρίου 1989 από την Brouwerij Huyghe. Η αρχική της έκδοση είχε 9% αλκοόλ αλλά το 2003 το κατέβασαν στο 8.5%. Το 1997 προτάθηκε ως η καλύτερη μπύρα του κόσμου και το 1998 βραβεύτηκε με το χρυσό μετάλλιο στο "World Beer Championships" στο Σικάγο.

Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας της και η μοναδική της γεύση οφείλεται στα τρία είδη μαγιάς που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή της.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Η Διαφήμιση Της Εβδομάδας / Kirin Lager Beer - Harrison Ford