Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Νέα / Αλλαγή Νομοσχεδίου Για Τις Πωλήσεις Μπύρας


Οι μικροζυθοποιίες της Ιντιάνα στις ΗΠΑ, θα μπορούν να πωλούν μπύρα σε πακέτο τις Κυριακές με ένα νομοσχέδιο που εγκρίθηκε από το κράτος. Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε με ψήφους 75-20 την Πέμπτη και δόθηκε στη Γερουσία για τυχών διορθώσεις.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Εκδηλώσεις / International Tap House


500 μπύρες, 40 βρύσες, 20 χώρες, 1 τοποθεσία. Δεν είναι μόνο ένα σλόγκαν, αλλά μια υποχρέωση. Το International Tap House, ή iTAP για τους φίλους, κτισμένο από τους εραστές της μπύρας για τους εραστές μπύρας και εκείνους που θέλουν να ερωτευτούν την ζυθοποίηση.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Μπυροπότης Της Χρονιάς


Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, στο Wynkoop Brewpub στο Ντένβερ του Κολοράντο, πραγματοποιήθηκε το «2010 Beerdrinker Of The Year». Φετινός νικητής είναι ο Bill Howell, διαχειριστής σε κολέγιο της Αλάσκα, συνταξιούχος αξιωματικός του Ναυτικού, ζυθοποιός (σε οικιακό επίπεδο) και μπυρογνώστης.

Ένας από τους τρεις φιναλίστ του Wynkoop, ο Howell αγωνίστηκε για 2 ώρες απαντώντας σε δύσκολες ερωτήσεις σχετικά με τη μπύρα και θέματα που σχετίζονται μ' αυτή από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων εθνικού επιπέδου, για να κερδίσει τον 14ο ετήσιο τίτλο. Με τον τίτλο, κέρδισε δωρεάν μπύρα για μια ζωή από το Wynkoop Brewpub, μια βρύση bar της αγαπημένης του μπύρας αξίας $250 από την St. Elias Brewing και άλλα βραβεία με την κατάκτηση του τίτλου.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-