Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς, Με Θέμα Τη Μπύρα.
Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.
Σελίδες
Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012
Νέα / Η Πρώτη Οικολογική Ζυθοποιία Στην Γερμανία
Η ζυθοποιία του Gottfried Härle στην πόλη Λέουτκιρχ στη Βαυαρία είναι η πρώτη οικολογική ζυθοποιία της Γερμανίας. Καταφέρνει να συνδυάζει τη παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων μπύρας (2.900.000 λίτρα ετησίως) με το σεβασμό στο περιβάλλον. Χάρη στην πράσινη πολιτική που ακολουθεί η διοίκηση της επιχείρησης, οι ετήσιες εκλύσεις διοξειδίου του άνθρακα της ζυθοποιίας έχουν μειωθεί κατά 9.000 τόνους.
-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην Beer-Pedia.com-