Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Νέα / Η Πρώτη Οικολογική Ζυθοποιία Στην Γερμανία


Η ζυθοποιία του Gottfried Härle στην πόλη Λέουτκιρχ στη Βαυαρία είναι η πρώτη οικολογική ζυθοποιία της Γερμανίας. Καταφέρνει να συνδυάζει τη παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων μπύρας (2.900.000 λίτρα ετησίως) με το σεβασμό στο περιβάλλον. Χάρη στην πράσινη πολιτική που ακολουθεί η διοίκηση της επιχείρησης, οι ετήσιες εκλύσεις διοξειδίου του άνθρακα της ζυθοποιίας έχουν μειωθεί κατά 9.000 τόνους.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην Beer-Pedia.com-