Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Νέα / Η Spot Thomson Δημιουργεί Για Τη Μπύρα Fischer


Μέσα από τη νέα της τηλεοπτική καμπάνια η Αλσατική Fischer, με το ξεχωριστό της στυλ, μας καλεί να ανακαλύψουμε τη μαγική αυτή στιγμή που όλες οι αισθήσεις μας ενεργοποιούνται! Πότε γίνεται αυτό; Όταν μπορούμε να δούμε πέρα από την προφανή αίσθηση...

Νέα / Στρατηγική Πολλαπλών Σημάτων Από Την ΕΖΑ


Tη νέα ταυτότητα και το πλάνο ανάπτυξης για την επταετία 2011 - 2017 ανακοίνωσε η EZA Πρότυπος Eλληνική Zυθοποιία στο πλαίσιο ενημερωτικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε με στελέχη, πελάτες και εκπροσώπους του Τύπου. Ειδικότερα, η εταιρία ανακοίνωσε την αλλαγή της εταιρικής της επωνυμίας σε EZA Πρότυπος Eλληνική Zυθοποιία και του λογοτύπου αντίστοιχα, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική πορεία που διαγράφει στην αγορά ζυθοποιίας.

Νέα / Ελληνικές Εξαγωγές Μπύρας: Αυξήθηκαν Σε Ποσότητα Αλλά Με Μειωμένες Τιμές


Bελτιώθηκαν σε συνολική ποσότητα λίτρων οι ελληνικές εξαγωγές μπύρας το 2010, γεγονός που οφείλεται στην κατανάλωση που αφορά εστίες απόδημου ελληνισμού.

Νέα / Η FIX Hellas «αΦΙΧθη» Δυναμικά. Κατέκτησε Την 3η Θέση Στα Famous Brands


Έκλεψε τις εντυπώσεις η FIX Hellas, μόλις από τον πρώτο χρόνο επανακυκλοφορίας της. Ο ενθουσιασμός των καταναλωτών και η εμπιστοσύνης τους προς την FIX Hellas της έδωσαν απλόχερα την 3η θέση στην κατηγορία της στα Famous Brands.