Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Νέα / Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Δεν Απολύουμε, Συνεχίζουμε Να Επενδύουμε


Διέξοδο από την ασφυκτική πίεση που προκαλεί η υπερφορολόγηση των επιχειρήσεων στην Ελλάδα αναζητά η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, εστιάζοντας σε νέα προϊόντα αλλά και στην ενίσχυση των εξαγωγών.

«Εξετάζουμε αγορές που ως Έλληνες μπορούμε να πουλήσουμε τα προϊόντα μας με επιτυχία, κυρίως στην ανατολική λεκάνη της Μεσογείου και τη Μέση Ανατολή, αλλά και στις ΗΠΑ και την Αυστραλία όπου υπάρχει έντονο ελληνικό στοιχείο. Το 2011 θα αποτελέσει χρονιά έμφασης στις εξαγωγές για τον όμιλο», ανέφερε

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Γιατί Οι Άντρες Γίνονται Συχνότερα Αλκοολικοί


Οι άντρες έχουν διπλάσιες πιθανότητες από τις γυναίκες να γίνουν αλκοολικοί και τώρα επιστήμονες από τις ΗΠΑ πιστεύουν ότι ξέρουν το γιατί. Σε έρευνα που πραγματοποίησαν διαπίστωσαν ότι μπύρα και κρασί προσφέρουν στους άντρες πολύ μεγαλύτερη ικανοποίηση απ' ό,τι στις γυναίκες.

Την έρευνα πραγματοποίησαν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια και το Πανεπιστήμιο Γέιλ, οι οποίοι θέλησαν να διερευνήσουν πως επηρεάζει το αλκοόλ τον εγκέφαλο. Έτσι, επιστράτευσαν φοιτητές και φοιτήτριες των δύο πανεπιστημίων για να κάνουν πειράματα στο εργαστήριο.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Έκλεψαν Και Προσπάθησαν Να Πουλήσουν Κενά Μπουκάλια Μπύρας!


Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή και ενός για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος

Από Αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας συνελήφθησαν δύο ημεδαποί (22χρονος και 34χρονος), κατηγορούμενοι για κλοπή και ένας 49χρονος, κατηγορούμενος για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-